Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
O Βόλος ετοιμάζεται για τα 2 Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τεχνικής Κολύμβησης το 2016

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της αναθέτει για 5η φορά στην πόλη του Βόλου δύο κορυφαίες διοργανώσεις:

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Πισίνας και Μεγάλων Αποστάσεων Ανοιχτής Θαλάσσης από 22/6 έως 28/6/2016.

Το Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης από 29/6/2016 έως 1/7/2016.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία και στη θάλασσα σε σημείο που θα καθοριστεί.

Ανοιχτή-Κολύμβηση
“Είναι μεγάλη τιμή που η Ομοσπονδία επέλεξε για ακόμα μία φορά το δήμο Βόλου γι’ αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και πρόσθεσε ότι ο δήμος Βόλου θα είναι έτοιμος να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του, στελέχη και υπηρεσίες.” τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργος Βλιώρας στη συνάντηση των φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Μεταξουργείο.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος τόνισε το γεγονός ότι η επιλογή της πόλης του Βόλου για την διοργάνωση των παγκόσμιων πρωταθλημάτων δεν έγινε τυχαία καθώς η πόλη μας διαθέτει έμπειρα στελέχη, τεχνογνωσία, εγκαταστάσεις ενώ κι οι φορείς της πόλης (σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις) συμμετέχουν ακούραστα στις διοργανώσεις.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκτός των κ.κ. Βλιώρα και Διαθεσόπουλο, στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού και παράγοντες ναυταθλητικών συλλόγων, ο ειδικός συνεργάτης της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ο ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Ξιάρχος Ηλίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής τεχνικής κολύμβησης της Ομοσπονδίας κ. Ξιάρχος Αλέξανδρος, ο υπεύθυνος μηχανοργάνωσης της ομοσπονδίας κ. Γιάννης Μοντεσάτος και ο ειδικός συνεργάτης μηχανοργάνωσης της Ομοσπονδίας κ. Βασίλης Πολύζος.

 

Η Εθνική ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης για προετοιμασία στην πόλη μας τις ημέρες των Χριστουγέννων

Να σημειωθεί επίσης ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων θα φιλοξενηθεί στους Ξενώνες και στο Κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» η Εθνική Ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης και από 5-8 Μαΐου 2016 θα πραγματοποιηθεί Τest Εvent προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τους παγκόσμιους αγώνες.

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ