Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Οι Βολιώτες έτρεξαν για τη ΦΛΟΓΑ και το διασκέδασαν!

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία χιλιάδες Βολιώτες συμμετείχαν στον αγώνα – δρομική βόλτα με σύνθημα “Τρέχουμε για τη Φλόγα”στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η παραλία του Βόλου κατακλύστηκε από πολλές εκατοντάδες ανθρώπων όλων των ηλικιών, από μωρά παιδιά που οι γονείς τους έτρεξαν μαζί τους, από μαθητές, φοιτητές, νέους, μέχρι και ηλικιωμένους.

Η εκκίνηση

Το σύνθημα για την εκκίνηση δόθηκε στις 11 το πρωί της Κυριακής 18ης Οκτωβρίου (εξ αναβολής από τις 11 Οκτωβρίου λόγω βροχής), και όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους και των σωματικών αντοχών τους έτρεξαν ή περπάτησαν τη διαδρομή των 3 χιλιομέτρων, αλλά επίσης όλοι, ανεξάρτητα των επιδόσεών τους, το διασκέδασαν και χάρηκαν τη διοργάνωση και τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια προσφοράς στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η διαδρομή 

Αφετηρία: Αργοναυτών (στο ύψος της Αργούς) – με αναστροφή στο τέρμα του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου και επιστροφή ευθεία από το πλακόστρωτο (γραμμές του τραίνου) πάνω από το πάρκο. Στο τέρμα του πάρκου, στο ύψος της Ιωάννου Καρτάλη στροφή αριστερά και επιστροφή από την Αργοναυτών ευθεία με Τερματισμός και πάλι στην Αργώ, όπου και έγιναν οι απονομές στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες.

Οι διοργανωτές

Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι διοργανωτές τόσο από την πλευρά του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, όσο και από το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Καρκίνο “ΦΛΟΓΑ” και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, που ευχαρίστησαν θερμά το πλήθος κόσμου που συμμετείχε σε αυτόν αγώνα για καλό σκοπό, αλλά και τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας για την πολύτιμη εθελοντική βοήθειά τους για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ραντεβού για του χρόνου!

Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν με ενθουσιασμό το ραντεβού για του χρόνου, με την ευχή η 4η δρομική βόλτα για τη “ΦΛΟΓΑ” στο Βόλο το 2016, να ξεπεράσει σε συμμετοχή τη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση.

Πηγές: goalPOST, myVOLOS.net

 

 

 

 

 

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ