Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας «I love Volos – Christmas Edition» 2022 και βράβευση των νικητών του περσινού διαγωνισμού.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας  με θέμα  «I love Volos Christmas Edition» 2021 που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των Εορταστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου. Οι φωτογραφίες που βραβεύτηκαν τέθηκαν στην κρίση ειδικής επιτροπής  στην οποία μετείχαν: α) Χρύσα Δραντάκη (Προϊσταμένη της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου – Δρ. Κοινωνιολογίας της Τέχνης), β) Λέων Μουρτζούκος (Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου – Δάσκαλος Φωτογραφίας), γ) Λευτέρης Πλαβός  (Εκπαιδευτικός – Αρχιτέκτονας).

Τα βραβεία απένειμε ο  Πρόεδρος του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου Γεώργιος Βλιώρας. Το 1o  Βραβείο απονεμήθηκε στον Τριαντάφυλλο Μπάρδα, το 2ο βραβείο στον Μάριο Σταυρέλη και το 3ο βραβείο στους Απόστολο Αλεξίου και  Έλενα Καρούσου.

Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται και φέτος και οι διαγωνιζόμενοι μπορούν  να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ilovevolos.photoshoot@gmail.com. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερέστερα για τους όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου:  https://doepap.gr/. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή, από μέρους των διαγωνιζομένων, όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης και η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την κρίση. Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών είναι μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δ/νσης Πολιτισμού 2421082358 & 2421082870.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ