Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα: «I love Volos – Christmas Edition»

Το Τμήμα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «I love Volos – Christmas Edition». Θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες του εορταστικού στολισμού της πόλης από το Δήμο ή/και ιδιώτες καθώς και φωτογραφίες χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων που διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου σε ανοικτούς χώρους της πόλης. Οι φωτογραφίες που θα κατατεθούν θα τεθούν στην κρίση ειδικής επιτροπής στην οποία μετέχουν: α) Χρύσα Δραντάκη (Προϊσταμένη της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου – Δρ. Κοινωνιολογίας της Τέχνης), β) Λέων Μουρτζούκος (Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου – Δάσκαλος Φωτογραφίας), γ) Λευτέρης Πλαβός (Εκπαιδευτικός – Αρχιτέκτονας).

Στις τρεις καλύτερες φωτογραφίες που θα διακριθούν θα απονεμηθούν βραβεία (1ο, 2ο  & 3ο ) και έπαινοι (1ος, 2ος  & 3ος ). Τα  βραβεία θα συνοδεύονται από δώρα. Συγκεκριμένα οι νικητές θα αποκτήσουν κάρτα ελευθέρας εισόδου σε όλες τις παραγωγές της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου για το χρονικό διάστημα από 30/11/2022 – 10/01/2023. Οι φωτογραφίες τους θα δημοσιευτούν στο έντυπο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και θα αναρτηθούν σε δράση ή έκθεση κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων του 2022. Επιπλέον, στους φωτογράφους που θα διακριθούν θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Οι  διαγωνιζόμενοι μπορούν  να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ilovevolos.photoshoot@gmail. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερέστερα για τους όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου:  https://doepap.gr/. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα την ανεπιφύλακτη αποδοχή, από μέρους των διαγωνιζομένων, όλων των όρων της παρούσας προκήρυξης και η μη ακριβής συμμόρφωση προς τους όρους του διαγωνισμού αποτελεί λόγο αποκλεισμού από την κρίση.

Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών είναι μέχρι την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου – Δ/νση Πολιτισμού και θα αποσταλούν στα e-mail των διαγωνιζόμενων. Η απονομή των βραβείων, επαίνων και διακρίσεων θα γίνει σε ημερομηνία, η οποία θα ανακοινωθεί μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής και εντός του μηνός Φεβρουαρίου 2022.

 

Για τους όρους του διαγωνισμού δείτε  το σχετικό αρχείο εδώ:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2021

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δ/νσης Πολιτισμού 2421082870.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ