Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Παράταση της έκθεσης «Γεύσεις Μαγνησίας» και νέα περιοδική έκθεση με θέμα τη «Μόδα»

Η Δ/νση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και ο φορέας Πολιτισμού της Μητρόπολης Δημητριάδος «Μαγνήτων Κιβωτός» ανακοινώνουν την παράταση μέχρι το τέλος Απριλίου της έκθεσης «Γεύσεις ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, Όψεις και μνήμες της διατροφής στη Μαγνησία» στο Μουσείο της Πόλης του Βόλου στα Παλιά (Φερών 17).

Ικανοποιείται έτσι το αίτημα πολλών συμπολιτών και σχολείων που δεν πρόλαβαν να την επισκεφτούν, ενώ θα πραγματοποιηθεί, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, και η αναβληθείσα  λόγω καιρικών συνθηκών παράλληλη εκδήλωση – αφιέρωμα στη μοναστηριακή διατροφή με την παρουσίαση προϊόντων της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Αγιάς.

Η έκθεση λειτουργεί κάθε μέρα από Τρίτη έως Κυριακή 10.30 – 13.30 και επιπλέον Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα 18.00 – 21.00.

Το πρόγραμμα περιοδικών εκθέσεων στο Μουσείο της Πόλης συνεχίζεται με την έκθεση «Της Μόδας… τα γυρίσματα», με θέμα την αστική ενδυμασία στον Βόλο του 20ού αιώνα, που οργανώνεται σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και θα εγκαινιασθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ