Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Παράταση του “Τρέχω για τη Φλόγα Virtual” έως τις 15 Ιανουαρίου 2021

Παρατείνεται λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, ακόμα και από την πλευρά σχολείων,  ο Χριστουγεννιάτικος φιλανθρωπικός αγώνας “Τρέχω για τη Φλόγα Virtual”.

Διοργανωτές η Φλόγα (Σύλλογος Γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες) παράρτημα Μαγνησίας, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ-Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και ο Κένταυρος Βόλου. Είναι μια αθλητική εκδήλωση σύμφωνη με τα δεδομένα της εποχής, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στη Φλόγα Μαγνησίας.

Ο αγώνας διεξάγεται Virtual (εικονικός). Έτσι κάποιος μπορεί κάποιος να τρέξει ή να περπατήσει την απόσταση που θα επιλέξει κατά την εγγραφή του, στη συγκεκριμένη περίπτωση 5 ή 3 χλμ, σε οποιαδήποτε τοποθεσία και με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό χώρο ή ακόμη και στο διάδρομο του σπιτιού του. Πρόκειται για μια  προσωπική πραγματική προσπάθεια, χωρίς να απαιτείται ταυτόχρονη παρουσία των συμμετεχόντων.

Έτσι στη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, μπορεί ο καθένας αφού καταθέσει 5 ευρώ για τη «Φλόγα» και εγγραφεί,  να επιλέξει τον τόπο και την ημέρα που θα τρέξει μόνος του (ή έως 2 άτομα σύμφωνα με τα μέτρα του covid19 ), σε ένα διάστημα από τις 12 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου 2021 και να καταγράψει την απόσταση και το χρόνο του σε εφαρμογή στο  smartphone ή στο smartwatch.  Στη συνέχεια καταχωρεί την επίδοση και ανεβάζει φωτογραφία με την απόσταση και το χρόνο σε φόρμα της διοργάνωσης, ώστε να συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα.

Συντελεστές

Τα γραφεία της Φλόγας είναι ανοικτά καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 10:00 έως τις 13:00.

Τηλέφωνο 24210 24628

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ