Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Προκριματικοί αγώνες στον Βόλο για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονολόγου επί Σκηνής της Ε.Σ.Ε.

Συνεχίζεται η κατάθεση προτάσεων στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής που προκήρυξε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, ο οποίος με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελου Συρίγου ετέθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου. Το Τμήμα Θεάτρου της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, μετά από πρόταση της ΕΣΕ, θα συμμετάσχει στη διεξαγωγή του Διαγωνισμού διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στον Βόλο.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ορίσθηκε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Στέλιο Χλιαρά  ηθοποιό και θεατροπαιδαγωγό,  Αλεξάνδρα Κουλούρη, ηθοποιό, και Σπύρο Μαβίδη ηθοποιό, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας», μεταξύ 4 και 17Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση  https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

 

 

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ