Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Στο Βάκης Παρασκευόπουλος το Final 4 Τοπικού Πρωταθλήματος Βόλεϋ Γυναικών 15 έως 17 Απριλίου 2022

Με διοργανωτή το ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα διεξαχθεί στις 15, 16 και 17 Απριλίου 2022 το Final 4 του Τοπικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η ανάθεση ήταν μια μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αφού κατέθεσε πλήρη πρόταση η οποία αξιολογήθηκε από το ΔΣ της ΕΣΠΕΚΕΛ ως  η καταλληλότερη και έδωσε το «χρίσμα» στη πόλη του Βόλου και στον Σύλλογο μας  για την πραγματοποίηση του τουρνουά.

Το Final 4 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ  σε απογευματινές ώρες.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι ο διοργανωτής ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937,ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ο ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ και ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι αγώνες «όλοι με όλους» με βαθμολογία και θα διεξάγονται δύο αγώνες την ημέρα. Ο πρώτος της βαθμολογίας προβιβάζεται στην Β Εθνική. Ανάλογα με προβιβασμούς και υποβιβασμούς από τις ανώτερες  κατηγορίες πιθανόν να προκύψουν και άλλες θέσεις ανόδου στην Β Εθνική.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final 4 είναι οι νικήτριες των τεσσάρων ζευγαριών της φάσης των 8 στην οποία συμμετείχαν οι πρώτες και οι δεύτερες ομάδες της βαθμολογίας των τεσσάρων ομίλων   του πρωταθλήματος.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ προκρίθηκε στην τελική φάση νικώντας την πολύ καλή ομάδα του Α.Ο ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ με 3-1 σετ (25-11,23-25,25-16,25-19).

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί το ΔΣ της ΕΣΠΕΚΕΛ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Σύλλογο με την ανάθεση της διοργάνωσης, όπως και τον πρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Βλιώρα Γιώργο και τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων του Οργανισμού κ. Παναγιώτη Παπαρρίζο, που στήριξαν από την πρώτη στιγμή το εγχείρημα της διοργάνωσης των αγώνων ενός ακόμη αθλητικό γεγονότος για την πόλη του Βόλου.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να στηρίξουν την ομάδα μας στην προσπάθεια της για την άνοδο στην Β’ Εθνική και να χειροκροτήσουν τις αθλήτριες και των τεσσάρων ομάδων που είναι βέβαιο ότι  θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα πολύ θεαματικό τριήμερο γεμάτο βόλεϋ.

Το ΔΣ

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Τέλεση αγώνων απογευματινές ώρες από 15 έως 17 Απριλίου

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ