Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
Στο Βόλο οι Βαλκανικοί Αγώνες Κολύμβησης εφήβων-νεανίδων

ΑΦΙΣΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

 

Ο Βόλος επιλέχθηκε για να διοργανώσει τους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβησης εφήβων-νεανίδων.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20-24 Απριλίου και αρχικά επρόκειτο να διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη. Ωστόσο μετά τα συνεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να πάρει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα από τους Τούρκους και να το παραχωρήσει στην Ελλάδα.
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας έχει αποκομίσει άριστες εντυπώσεις από παλιότερες διοργανώσεις που έχουν διοργανωθεί στην πόλη μας.

Γι’ αυτό το λόγο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα και του ζήτησε αν είναι εφικτό οι αγώνες να φιλοξενηθούν στο Βόλο.

Η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε αμέσως και άναψε το πράσινο φως για τη διοργάνωση των Βαλκανικών Αγώνων. Ασφαλώς μεγάλο βάρος θα σηκώσει ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, καθώς οφείλει μέσα σε διάστημα ενός μήνα να προλάβει να προετοιμάσει τις εγκαταστάσεις στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος» για να φιλοξενήσει τους Βαλκανικούς Αγώνες Κολύμβησης εφήβων-νεανίδων.

Πάντως κοινή είναι η πεποίθηση ότι η πόλη μας θα προλάβει να είναι έτοιμη να διοργανώσει άψογα μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, η οποία θα αποφέρει και σημαντικά έσοδα στον τουρισμό της περιοχής μας. Κι αυτό γιατί πολύς κόσμος αναμένεται να δώσει το «παρών», μια και οι αποστολές των χωρών θα είναι πολυπληθείς.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ