Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Συναυλία: Αντώνης Μιτζέλος και Έρρικα Πατρικίου

Την  Κυριακή  21 Δεκεμβρίου Ο Αντώνης Μιτζέλος και η Έρρικα Πατρικίου, μαζί με τους μουσικούς τους  παρουσιάζουν στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής και ώρα 21:30, συναυλία με ένα πλούσιο πρόγραμμα γεμάτο κέφι και ρυθμό, που προσκαλεί όλους να γίνουν μια παρέα και να μοιραστούν αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες. 

Ο Αντώνης Μιτζέλος, αγαπημένος συνθέτης μεγάλων επιτυχιών , κιθαρίστας και ερμηνευτής, που έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, από την εποχή των θρυλικών ΤΕΡΜΙΤΩΝ μέχρι και σήμερα, συναντάει την δυναμική ερμηνεύτρια και σπουδαία μουσικό Έρρικα Πατρικίου, γνωστή για την λυρικότητα και την ερμηνευτική της δύναμη , από τα εξαιρετικά μουσικά της αφιερώματα,  τις παιδικές παραστάσεις και τις συναυλίες που έχει πραγματοποιήσει σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. 

Οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν στάση σε μεγάλες στιγμές από την πορεία του συνθέτη, με τραγούδια αγαπημένα που έχει γράψει για μεγάλους ερμηνευτές όπως τους: Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Αλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη: « Με το ίδιο μακό», « Να μ αγκαλιάζεις», « Φύλακας άγγελος»,  «Φλασάκι», «Πόσο σε Θέλω» « Σκόνη» «Κόψε και μοίρασε» και τόσα άλλα…  Παράλληλα, επιλέγουν σπουδαία κομμάτια από το έργο των Μάνου Χατζιδάκι, Ν.Ασημου, Μ.Χιώτη, Π.Σιδηρόπουλου ….και όλα αυτά με τον χαρακτηριστικό, μοναδικό ηλεκτρικό αλλά και τόσο λυρικό ήχο του Αντώνη Μιτζέλου. Μαζί τους στο πιάνο Ηλίας Χατζόγλου, και στα κρουστά ο Νέστωρ Κόκκαλης.

Μια παράσταση με πολύ νέο υλικό, κέφι, ρυθμό, εναλλαγές και μουσικές εικόνες!

Ο Αντώνης Μιτζέλος πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑ, που ερμηνεύει η Μελίνα Ασλανίδου (κυκλοφορεί από την 14music). Πρόκειται για το τραγούδι τίτλων από το soundtrack της ταινίας ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ του Σωτήρη Τσαφούλια που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2014. Ήδη το soundtrack έχει αποσπάσει Βραβεία Μουσικής σε Διεθνή Φεστιβάλ κινηματόγραφου (Λονδίνου, Πήγασος) και έχει πολλές υποψηφιότητες σε μελλοντικές διοργανώσεις.

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Είσοδος:5€ και 3€ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ