Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Συναυλία από την συμφωνική ορχήστρα του πανεπιστημίου Moody

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας η 45μελής συμφωνική ορχήστρα του πανεπιστημίου Moody  (Chicago Moody Bible Institute) θα δώσει μία συναυλία υπό τη διεύθυνση του Δρ. David Gauger, II σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

Η ορχήστρα ξεκίνησε το 1970 και περιοδεύει δυο φορές το χρόνο. Μία εντός των Η.Π.Α. και μια σε κάποιο διεθνή προορισμό. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχουν δώσει παραστάσεις στο Χονγκ Κονγκ, τη Κίνα, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Νορβηγία, τη Σουηδία, τη Δανία και το Ισραήλ.

Η ορχήστρα έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με την περίσταση και το ακροατήριο, παρουσιάζοντας από κλασσικά έργα και παραδοσιακή Ευρωπαϊκή εκκλησιαστική μουσική, μέχρι gospel, jazz και άλλα πιο σύγχρονα ακούσματα.

Η περιοδεία της ορχήστρας στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει τη καλή συνεργασία του Πανεπιστημίου Moody με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες), καθώς τόσο η μεικτή, όσο και η ανδρική χορωδία του πανεπιστημίου, επισκέφθηκαν τη χώρα μας στο παρελθόν (2006 και 2011).

Η προγραμματισμένη περιοδεία τους στην Ελλάδα το 2015, περιλαμβάνει συναυλίες σε Αθήνα, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη και Πάτρα.

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη . Πληροφορίες στο «Δίαυλο » στην οδό Τοπάλη 14 και στο τηλ. 2421025363
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ