Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Συναυλία με τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Μακεδόνα

Ξεκινά η προπώληση για μία από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύουν, φέτος τα Χριστούγεννα, οι Βολιώτες και οι επισκέπτες στην πόλη. «Τα λόγια είναι περιττά» όταν πρόκειται για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη  Μαρινέλλα, η οποία παρέα με τον αγαπημένο ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα έρχονται για μια  ξεχωριστή παράσταση στον Βόλο, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου Βόλου (Πεδίον του Άρεως), στις 21:00. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι με τις πασίγνωστες επιτυχίες  από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και τραγούδια  σταθμούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, κορυφαίων συνθετών και στιχουργών. Η χημεία των δύο ερμηνευτών έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν καθώς έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και σε αφιερωματικές συναυλίες. Φέτος, εδραιώνοντας μία σταθερότερη επί σκηνής συνεργασία, μας προσκαλούν να μοιραστούμε τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν, τραγούδια που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Η σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της Μαρινέλλας από τη μία και  το ήθος και η ποιότητα του Κώστα Μακεδόνα από την άλλη, αποτελούν από μόνα τους την εγγύηση για μία αξέχαστη βραδιά

Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε  και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Η προπώληση των εισιτηρίων, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Αχίλλειον από τις 10:00-12:00. Από τις 10 Δεκεμβρίου 2018 η προπώληση θα συνεχιστεί, Δευτέρα έως Παρασκευή, στο «Αχίλλειον» 10:00-12:00 το πρωί και στο «Δίαυλο» ( Σκενδεράνη 11), 18:00-21:00 το απόγευμα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του «Διαύλου», 24210-25363.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ