Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο

Με τη μοναδική συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου  συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στις 9.00 το βράδυ στο Εκθεσιακό Πολυχώρου του Δήμου Βόλου (Πεδίον του Άρεως) θα πραγματοποιηθεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου για την εορταστική περίοδο 2019 – 2020, η συναυλία του δημοφιλή καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες από το ρεπερτόριό του, αλλά και κομμάτια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών τα οποία υπόσχονται στο κοινό της εκδήλωσης μία μοναδική γιορτινή βραδιά, στο κλίμα του κύκλου εκδηλώσεων «Ο Βόλος μας Μαγεύει».

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συνεργαστεί με πλήθος συνθετών, τραγουδιστών και άξιων μουσικών και έχει εμπλουτίσει την ελληνική μουσική σκηνή με μεγάλες επιτυχίες από το χώρο της μπαλάντας, του ερωτικού και του λαϊκού τραγουδιού. Έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έγιναν πλατινένιοι, έχει δώσει πολλές και επιτυχημένες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και η κάθε του εμφάνιση συγκεντρώνει πλήθος κοινού.

Η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην πόλη του Βόλου έχει ψυχαγωγικό, αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς με τιμή εισιτηρίου μόλις στο ύψος των 7€, ο Δήμος Βόλου δίνει την ευκαιρία στην πλειοψηφία των δημοτών να παρακολουθήσουν μία μοναδική μουσική παράσταση μέσα στη μαγική ατμόσφαιρα της πόλης για τα Χριστούγεννα του 2019.

 

 

 

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το «Δίαυλο» (Σκενδεράνη 11, με Δημητριάδος), από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10.00π.μ. έως 2.00μ.μ. και 6.00μ.μ. – 8.00μ.μ.. Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ