Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
Συναυλία Στέφανου Κάκκου – Γιώργου Πάγκαλου/ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Οι αγαπημένοι μας Βολιώτες καλλιτέχνες Στέφανος Κάκκος και Γιώργος Πάγκαλος, με την πολυμελή τους ορχήστρα που απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς, μας υπόσχονται μία αξέχαστη μουσική βραδιά, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας.

Μαζί τους η Αίντα Πάγκαλου.

Guest stars: Λία Μακροστέργιου – Βιργινία Δρογγούλα

Το πρόγραμμα της συναυλίας αποτελείται από δικά τους τραγούδια, παλιά και νέα, καθώς και από διασκευές.

Ο Στέφανος Κάκκος, ο Γιώργος Πάγκαλος και το συγκρότημά τους, είναι ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, καθώς δίνουν το προσωπικό τους μουσικό στίγμα με την πολυετή και ιδιαίτερα πετυχημένη καλλιτεχνική τους πορεία.

Ο νεαρός δημιουργός, μουσικός και ερμηνευτής, Στέφανος Κάκκος, ήδη διαγράφει μία πολύ δυνατή πορεία στα μουσικά πράγματα της Αθήνας: επιτυχημένες συνεργασίες με γνωστά ονόματα, σημαντική δισκογραφική πορεία με τις εταιρίες Heaven Music και Walnut Entertainment. Στο πλούσιο βιογραφικό του βρίσκεται και το πρώτο του βραβείο, που κέρδισε σε πανελλαδικό διαγωνισμό τραγουδιού υπό την διοργάνωση του Νίκου Μουρατίδη. Για πολλούς προβεβλημένους κριτές και ειδήμονες στον χώρο, χαρακτηρίζεται ως έκπληξη και νέο ταλέντο πανελλαδικά.

 

Καθηγητές μουσικής στα Μουσικά σχολεία Βόλου και Λιβαδειάς αντίστοιχα, ο Γιώργος Πάγκαλος και η Αΐντα, με ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική πορεία, έχουν συμμετάσχει σε πολλών ειδών εκδηλώσεις και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ισχυρό διαβατήριο η έντεχνη μουσική και οι κρητικές επιρροές λόγω καταγωγής του Γιώργου Πάγκαλου, (έχοντας όμως τη δυνατότητα να ελιχθούν σε όλα), σε μία πορεία πολύπλευρη και μαγική. Ο Γιώργος Πάγκαλος με το νησιώτικο ταμπεραμέντο και την ανάλαφρη – ταξιδιάρα ψυχή του, βρίσκεται πολύ ψηλά στις καρδιές των Βολιωτών και όχι μόνο. Το πρόσφατο δισκογραφικό του επίσημο ξεκίνημα με τη Walnut Entertainment του έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Έναρξη συναυλίας : 21:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:00

 

Προπώληση 8 ευρώ

Ταμείο / γενική είσοδος 10 ευρώ

 

Σημεία προπώλησης : Kέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη», Πλάτωνος 20

Ώρες προπώλησης   : 9 π.μ. – 12 μ.μ.

 

 

Πρωτόκολλο Covid:

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες και στις θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιούνται σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού.

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τον χώρο.
  • H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ.
  • Η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
  • Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευσή σας στον χώρο, τουλάχιστον 1 ώρα πριν.
  • Οι κάτοχοι των εισιτηρίων πρέπει να τα έχουν μαζί τους εκτυπωμένα ή σε ηλεκτρονική μορφή για επικύρωση και είσοδο στον χώρο.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ