Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΒΕΡΜΟΝΤ (ΗΠΑ)

Με ιδιαίτερη χαρά η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου θα παρουσιάσει το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.30 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας συναυλία Συμφωνικής Μουσικής.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Βερμόντ Vermont Youth Orchestra (VYO) ιδρύθηκε το 1963. Είναι η ναυαρχίδα και το πιο προηγμένο μουσικό σύνολο της Ένωσης Μουσικών Συνόλων Νέων του Βερμόντ και πόλος έλξης για ταλαντούχους και αφοσιωμένους νέους μουσικούς από ολόκληρη την πολιτεία του Βερμόντ, την ευρύτερη περιοχή της οροσειράς Αντιρόντακ και το βόρειο μέρος του Νιου Χάμσαϊρ. Η ορχήστρα παρουσιάζει κάθε χρόνο τρεις μεγάλες καθιερωμένες συναυλίες στην αίθουσα Flynn Center for the Performing Arts του Burlington και εμφανίζεται επίσης σε μια σειρά από εκδηλώσεις, σχολικές συναυλίες, περιοδείες και ρεσιτάλ για μικρότερα σχήματα. Την τελευταία δεκαετία, η ορχήστρα έχει πραγματοποιήσει περιοδείες στην Κίνα, τη Γαλλία, την Γερμανία, την Τσεχία, την Ισλανδία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Υπό την διεύθυνση του Mark Alpízar η ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα απολαυστικό πρόγραμμα με τον Μακάβριο Χορό του Σεν Σανς, αποσπάσματα από τους Πλανήτες του Χόλστ και άλλα γνωστά κλασικά κομμάτια.

 

 

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δ/νσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Διοργάνωση Περιοδείας ACFEA Tour Consultants

Είσοδος ελεύθερη.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ