Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Συναυλία τζαζ και σύγχρονης μουσικής

Την  Πέμπτη  28 Δεκεμβρίου  και ώρα  9:15μμ  στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Νέα Ιωνία (Μανδηλαρά & Σταδίου), στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και το μουσικό σχήμα «Jazz Band», παρουσιάζουν συναυλία τζαζ και σύγχρονης μουσικής.

H Jazz Band είναι ένα σύνολο τζαζ μουσικής καθοδηγούμενο από τον ενορχηστρωτή, συνθέτη και καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Βόλου Ζαφείρη Κουκουσέλη. Οι μουσικοί που το αποτελούν έχουν την εμπειρία και τη γνώση του μουσικού ιδιώματος και θα μας προσφέρουν ερμηνείες υψηλής αισθητικής. Το ρεπερτόριο αποτελείται από σημαντικές συνθέσεις των κορυφαίων δημιουργών της ιστορίας της τζαζ  καθώς και της σύγχρονης μουσικής. Στη συναυλία θα ακουστούν συνθέσεις των: George Gershwin, Miles Davis, Louis Armstrong, Henry Mancini, Tito Puente κ.α.

 

 

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Συντελεστές

Πιάνο -  Ζαφείρης Κουκουσέλης , τενόρο σαξόφωνο - Αλέξης Βαγενάς, άλτο σαξόφωνο - Θανάσης Γατής, τρομπέτα  - Βασίλης Στόϊκος, τρομπέτα - Σταμούλης Σκάμπουρας, μπάσο - Βαγγέλης Κουκουσέλης, τύμπανα  - Άγγελος Τσιριγωτάκης, φωνή - Εύα Παυλακούδη.

Ενορχηστρώσεις - καλλιτεχνική επιμέλεια: Ζαφείρης Κουκουσέλης.

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ