Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
”ΤΑ ΛΑΪΚΑ” Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σας προσκαλεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:15, σε μια  συναυλία αφιερωμένη στους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες! Τραγούδια που αγαπήθηκαν, που ο χρόνος τα δυνάμωσε. Τσιτσάνης. Καλδάρας, Χιώτης, Θεοδωράκης, Ζαμπέτας αλλά και νεότεροι συνθέτες Νικολόπουλος, Κραουνάκης κ.α σε μια παράσταση που επιμελήθηκαν 4 σημαντικοί μουσικοί της πόλης μας.

Η Έρρικα Πατρικίου, ο Κώστας Ζεμπίλας, ο Ηλίας Χατζόγλου και ο Γιώργος Σκουρολιάκος, με απόλυτο σεβασμό, διασκεύασαν αυτά τα μεγάλα τραγούδια και μας τα παρουσιάζουν στο ατμοσφαιρικό θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής (Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 21.15.

Μια γιορτινή βραδιά με σημαντικές ερμηνείες, ωραίο κλίμα με τραγούδια που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο θα πλημμυρίσουν το θέατρο. ”Δεν θα αφήσουμε ποτέ αυτά τα τραγούδια να περάσουν στη λήθη” δηλώνουν οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν τη βραδιά  και θα τραγουδήσουν μαζί με το κοινό την «Αχάριστη» το «Μοιάζεις κι εσύ σαν θάλασσα»,το «Ακρογιαλιές δειλινά» και πολλά άλλα διαμάντια της Ελληνικής μουσικής.

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:15 Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να ενισχύσουν προαιρετικά ευαγή ιδρύματα ( Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης»). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.  
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ