Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Τα τμήματα της Δ/νσης Εκπαίδευσης σας εύχονται “Καλό Καλοκαίρι”

Οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές των τμημάτων της Δ/νσης Εκπαίδευσης παρουσίασαν θεατρικά και καλλιτεχνικά δρώμενα με πολύ κέφι και χαμόγελα γεμάτα μουσική και χρώματα! Γιορτές που τα είχαν όλα…… ένα ταξίδι με μηνύματα ειρήνης, αγάπης, φιλίας….Τραγούδια, ποιήματα, περιβαλλοντικές δράσεις, λόγια αγάπης για την μαμά και τον μπαμπά, αγάπη για τα βιβλία και τα ζώα, παιχνίδια, γέλια και χοροί. Μία αναδρομή στα όσα ωραία και θαυμαστά μάθανε και τούτη την χρονιά.

Πέρασε ο καιρός και ένα ταξίδι αλλιώτικο έφτασε στο τέλος του. Τι να πρωτοθυμηθούμε: Τις όμορφες στιγμές που περάσαμε παρέα με όλα τα παιδιά! Τα παιχνίδια, τις σκανταλιές τις αγωνίες και τις συγκινήσεις που μοιραστήκαμε!. Όλες αυτές οι αναμνήσεις θα μείνουνε για πάντα βαθιά χαραγμένες στις καρδιές όλων, σαν φυλαχτό που κανείς δεν μπορεί να τις πάρει! Απίστευτο! Μα είναι αλήθεια! Ακολουθώντας τη ροή του διαβατάρη χρόνου φτάσανε στο τέλος ακόμα μιας σχολικής χρονιάς : «Κάθε αρχή έχει και ένα τέλος…» Η συγκίνηση και οι αναμνήσεις γίνονται όλο και πιο δυνατές. Η μέρα που θα αποχωριστούμε είναι τόσο κοντά! Η χρονιά θα ολοκληρωθεί τέλος Ιουλίου, στο χρονικό αυτό διάστημα όλα τα νήπια απασχολούνται με δημιουργικές παιχνιδιάρικες δράσεις αναμένοντας τις διακοπές.

                                   

Θερμά ευχαριστήρια σε όλο το προσωπικό της Δ/νσης Εκπαίδευσης που στηρίξανε τα πρώτα βήματα των νηπίων που φιλοξενηθήκαν τη σχολική χρονιά 2022 – 2023.

Σας ευχόμαστε όλους καλό καλοκαίρι!

Όπως είπε και ο Μ. Αλέξανδρος «στους γονείς μου χρωστάω τη ζωή μου και στους δασκάλους μου χρωστάω την καλή ζωή μου».

Συντελεστές

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ