Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024
«Una noche con tango»

Η Διεύθυνση πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σας προσκαλεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:00, στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο (Μεταμορφώσεως 3), στη βραδιά χορού «Una noche con tango». Πρόκειται για μία βραδιά Αργεντίνικου τάνγκο με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή των σχολών χορού Los Tangueros de Volos-Chorus Line, Dance Academy, Ευ εν Χορώ Ζειν, Magic Steps και Libre dance. Θα ακολουθήσει πάρτυ!

Η βραδιά διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης «Shall we Dance? Γιορτές με τέχνη και Χορό». Περιλαμβάνει την ομαδική εορταστική έκθεση «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗ 7», που διοργανώνεται για  7η συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή  μεγάλου αριθμού  καλλιτεχνών της πόλης. Οι φιλότεχνοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένο το έργο σημαντικού μέρους του καλλιτεχνικού δυναμικού της πόλης, αλλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να συνυπάρξουν δημιουργικά σε αυτό το «ομαδικό ετήσιο καλλιτεχνικό ραντεβού». Θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κεραμικής και κοσμήματα. Επιπλέον,  θα παρουσιαστεί  το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο «Φιλανθρωπικό δέντρο» γεμάτο με καλλιτεχνικά δώρα, έργα πολύ μικρού μεγέθους  με την υπογραφή των καλλιτεχνών, που  πωλούνται σε  χαμηλή, συμβολική τιμή. Τα έσοδα από τις πωλήσεις  θα προσφερθούν σε ευαγή ιδρύματα ( Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης»).

 

 

 

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:
Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, στις 21:00
Συντελεστές Οι συμμετέχοντες των σχολών είναι :     Από τη Σχολή Χορού Libre Dance , χορεύουν οι δάσκαλοι του Argentine Tango, Άννα Μεντισοπούλου και Velimir Stojanovic, από τη σχολή Χορού «Magic steps», σε χορογραφία Μαρίας Γεωργίου, χορεύουν οι Νατάσα Χατζηνικολάου και Βασίλης Σκαμάγκης, από τους  Los Tangueros de Volos –Chorus Line σε διδασκαλία και χορογραφία του Αποστόλη Ρηγάκη  και της Στέλλας Βιλαέτη, χορεύουν οι Αποστόλης Ρηγάκης , Στέλλα Βιλαέτη , Γεωργούλα Δήμητρα ,Σπάνός Βασίλης, από τη Σχολή χορού Dance Academy, χορεύουν οι δάσκαλοι του Argentine Tango  Θοδωρής Ζήσης και Άννα Μουτρίκα,  από τη  Σχολή χορού Ευ εν Χορώ Ζειν σε διδασκαλία και χορογραφία Τέλη Κατσιούλα, χορεύουν οι Τέλης Κατσιούλας, Ευαγγελία Ξακοστού, Κάτια Κοσμά.
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ