Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών 2017-πρόσκληση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε, όπως μας αποστείλετε έως τις 27-01-2018 τις ατομικές και ομαδικές

επιτυχίες του συλλόγους σας(όνομα αθλητή/ομάδας, άθλημα , διάκριση).
Α) Διακριθέντες το 2017 αθλητές-τριες, αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που

συμμετείχαν σε Ολυμπιακά αγωνίσματα:

 Συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα
 Έως 8η νίκη σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση ευρωπαϊκού ρεκόρ  Έως 3η νίκη σε Βαλκανικά πρωταθλήματα
 Έως 1η νίκη σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ  Έως 1η νίκη σε Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες
 Αθλητές ΑμεΑ μέχρι 3η νίκη σε πανελλήνια πρωταθλήματα

Β) Αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.

Για τις επιτυχίες καθώς επίσης και για την συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα των αθλητών, απαιτούνται βεβαιώσεις των αθλητικών συλλόγων και βεβαιώσεις από τις αρμόδιες Εθνικές Ομοσπονδίες εποπτευόμενες από τη ΓΓΑ.

Δεν βραβεύονται άλλες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες, πανελλαδικοί αγώνες όπως κύπελλα, συναντήσεις, τουρνουά, κ.α., καθώς και επιτυχίες σε αγώνες παλαιμάχων, βετεράνων, διαχρονικών αθλητών κ.λ.π.

Γ) Άνοδος ερασιτεχνικών ομάδων, με έδρα το Δήμο Βόλου, σε Εθνικές Κατηγορίες Ολυμπιακών ομαδικών αθλημάτων την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, μετά από αγωνιστική δράση και όχι από ανακατάταξη κατηγοριών.

Προς: Αθλητικούς Συλλόγους Δήμου Βόλου

Βόλος 9/1/2018 Αρ. Πρωτ. 318/ΔΑ42/2018

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, για την ακριβή ημερομηνία θα ενημερωθείτε έγκαιρα, παρακαλούμε όπως μας δηλώσετε και τηλέφωνο επικοινωνίας των υπευθύνων του συλλόγου σας.
Τρόπος αποστολής, στo e-mail: athlitismos@doepap.gr

Όσον αφορά στην αποστολή οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφίες, video κλπ) το οποίο θα υποστηρίξει την προβολή των επιτυχιών του συλλόγου σας και την εκδήλωση γενικότερα, παρακαλούμε να κάνετε χρήση του e-mail: dokimon123@gmail.com

Με τιμή

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΩΡΓIΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ