Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Βράβευση των κορυφαίων αθλητών από το Δήμο Βόλου

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της βράβευσης των αθλητών του 2014 την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας και ήταν μια γιορτή ερασιτεχνικού αθλητισμού που διοργανώθηκε από το Δήμο Βόλου και τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

    Οι κορυφαίοι αθλητές, επιλέχτηκαν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια (226/14 απόφαση Δ.Σ του  ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου):

 

Α) Διακριθέντες  αθλητές-τριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου,  σε Ολυμπιακά αγωνίσματα για επιτυχίες:  Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα έως 8η θέση και επίδοση ή ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ,  Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι & 3η θέση, Πανελλήνια πρωταθλήματα  μόνο για την 1η θέση με επίδοση ή ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ και μόνο 1η θέση για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.

 

Β) Αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.

 

Γ) Ομάδες με άνοδο σε εθνική κατηγορία μετά από αγωνιστική δραστηριότητα την περίοδο 2013-2014.

 

    Επίσης βραβεύθηκαν και ο κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στα ομαδικά αθλήματα που αναδείχτηκαν με τη σημαντική συνεισφορά και τη ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

    Σε μια κατάμεστη αίθουσα επιβραβεύθηκαν οι αθλητές μας για τις επιτυχίες τους, που για άλλη μια χρονιά τίμησαν την περιοχή μας. Ευχές για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια τη νέα χρονιά στους ίδιους αλλά και στους υποστηρικτές τους, στους συλλόγους και στους προπονητές και φυσικά στους γονείς.  

 

Διεύθυνση Αθλητισμού

 
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ