Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
Βράβευση των Κορυφαίων Αθλητών του 2018 από το Δήμο Βόλου, στις 18 Μαρτίου και ώρα 20:00, στο Πολιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Γιορτή Ερασιτεχνικού Αθλητισμού με τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του Δήμου Βόλου 

 

Η Διεύθυνση Αθλητισμού ενημερώνει, ότι στις 18 Μαρτίου του 2019 στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας,  η  γιορτή ερασιτεχνικού αθλητισμού του Δήμου Βόλου, από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, με τη βράβευση των Κορυφαίων Αθλητών του 2018.

Οι διακεκριμένοι αθλητές που θα βραβευθούν, θα επιλεγούν σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια. Όλοι οι σύλλογοι του Δήμου Βόλου έχουν ενημερωθεί σχετικά.

 

Α) Διακριθέντες  αθλητές-τριες αθλητικών συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου,  σε Ολυμπιακά αγωνίσματα για επιτυχίες πρωταθλημάτων, βάσει των Ελληνικών Εθνικών Ομοσπονδιών:

Συμμετοχή  σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, έως 8η θέση σε Πανευρωπαϊκά  πρωταθλήματα και επίδοση ή ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ, Βαλκανικά πρωταθλήματα μέχρι & 3η  θέση, Πανελλήνια πρωταθλήματα  μόνο για την 1η θέση ή επίδοση / ισοφάριση αντίστοιχου ρεκόρ και 1η θέση για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.

 

Β) Αθλητές συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω.

 

Γ) Ομάδες με άνοδο σε εθνική κατηγορία μετά από αγωνιστική δραστηριότητα την περίοδο 2017-2018.

Επίσης θα βραβευθούν και ο κορυφαίοι ερασιτέχνες αθλητές στα ομαδικά αθλήματα που αναδείχτηκαν με τη σημαντική συνεισφορά  της ψηφοφορίας των αθλητικών συντακτών των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

 

Η προκήρυξη και τα κριτήρια βράβευσης βασίζονται στο ΦΕΚ της Γενικής Γραμματείας  Αθλητισμού  Αρ Φυλλου 1218 (20/5/2013) , αρ αποφ 11596

Θα είναι μια εκδήλωση επιβράβευσης των αθλητών του Δήμου μας για τις επιτυχίες τους, που τίμησαν την περιοχή μας. Στις προσπάθειες τους ακούραστοι υποστηρικτές οι προπονητές, οι σύλλογοι, οι γονείς και όλοι εμείς που θα χειροκροτήσουμε τις επιτυχίες τους και θα τους ευχηθούμε μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

 

Τα ονόματα των αθλητών  που θα βραβευτούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ   www.doepap.gr

Πληροφορίες  στην Διεύθυνση Αθλητισμού   2421071770

ΑΠΟ ΤΗΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

bravefsi-korifaion-athliton-dimou-volou

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ