Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Ξεκινά η προπώληση για τις συναυλίες της Νατάσας Θεοδωρίδου και των Άγγελου, Στέλιου και Διαμαντή Διονυσίου

Ξεκινούν στις 30 Νοεμβρίου, με τη φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης της πόλης με την Άνα Βίσση, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου και της  Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Για ακόμη μία χρονιά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, φεστιβάλ και πολλά δρώμενα. Κάθε μέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, στο κέντρο της πόλης και στις γειτονιές,  θα ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι ατέλειωτες εκπλήξεις θα σκορπίζουν  ψυχαγωγία, χαρά  και διασκέδαση.

Ανάμεσα στο πλήθος των εκδηλώσεων ξεχωρίζουν δύο μεγάλες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου Βόλου στο Πεδίον του Άρεως. Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 21:00 η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει τις μεγάλες επιτυχίες της που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία και τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 21:00 θα ακολουθήσει η συναυλία με τους Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου, ενώ θα συμμετάσχει και η Αγνή Καλουμένου. Στη συναυλία θα ακουστούν τα αξέχαστα τραγούδια του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου.

 

Για να διασφαλιστεί η προστασία του κοινού αλλά και του προσωπικού θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και την διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων, όπως έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και οι θεατές επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι. Θα επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δ/νσης Πολιτισμού 2421082870.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Η προπώληση των εισιτηρίων και για τις δύο εκδηλώσεις θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου. Όσοι  επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr.

Προπώληση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων θα γίνεται και  στα ταμεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού και συγκεκριμένα στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον»  Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-13:00 & 18:00-20:00 και στο κτήριο του Μεταξουργείου Δευτέρα -Τρίτη-Πέμπτη 9:00-12:00

Στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου Βόλου στο Πεδίον του Άρεως δεν θα πραγματοποιηθεί πώληση εισιτηρίων πριν  ή κατά τη διάρκεια των συναυλιών.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ