Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
Φιλανθρωπικός αγώνας MAGNAthlon στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

 

Το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης MAGNAthlon. Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ και «The Extra Mile» ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου.

Ο αγώνας για ακόμη μια χρονιά θα στηρίξει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ η οποία συνεχίζει το έργο της με περισσότερα από 18 χρόνια προσφοράς στα παιδιά του Βόλου.
Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει το Σάββατο περίπου στις 11:00 το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην παραλία του Βόλου από τις 10:00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι, όπου θα γίνει και η απονομή. Ο αγώνας δρόμου 1000 μέτρων έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρόν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας μέλη και φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη.
Εγγραφές για τα αγωνίσματα θα γίνονται μέχρι και την ημέρα του αγώνα στο σημείο εκκίνησης.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 2016

Σάββατο 24-09-2016 Κολύμβηση
Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των αλυκών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και οι αποστάσεις θα είναι:
-5.000 μέτρα (10 ευρώ)
-2.500 μέτρα (10 ευρώ)
-1.000 μέτρα (5 ευρώ)

Κυριακή 25-09-2016 Τρέξιμο
Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός. Θα υπάρχουν 2 ή 3 σταθμοί υδροδοσίας στην διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα:
-Δρόμος 10.000 μέτρα (10 ευρώ)
-Δρόμος 5.000 μέτρα (10 ευρώ)
-Δρόμος 1.000 μέτρα «ανοιχτός αγώνας για μικρούς και μεγάλους» (3 ευρώ)

Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα για ότι δε προβλέπεται ή για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών. Κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και υποστηρικτές στην παραλία του Βόλου.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ