Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Φιλικός Αγώνας Μπάσκετ Εθνικής Ομάδας Παλαιμάχων – Μικτής Θεσσαλίας Καλαθοσφαιριστών

Μια ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με «άρωμα» αίγλης από το παρελθόν, θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Δήμου Βόλου. Ο φιλικός-φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Βετεράνων και της μικτής Θεσσαλίας Καλαθοσφαιριστών

 

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, ενώ τα έσοδα από τη συμβολική τιμή του εισιτηρίου στα 3€ θα δοθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου.

 

Οι φίλαθλοι θα απολαύσουν τους Αθλητές της Εθνικής Ομάδας  που έλαμψαν στα παρκέ.

Ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδας Βετεράνων Γιάννης Ιωαννίδης, θα έχει στη διάθεση του μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν την χώρα μας επί πολλά χρόνια, είτε με τις ομάδες τους, είτε με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.

 

Η πιθανή σύνθεση της ομάδας στις 28 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:
Κώστας Τσαρτσαρής, Ευθύμης Ρεντζιάς, Δήμος Ντικούδης, Νάσος Γαλακτερός, Γιώργος Σιγάλας, Γιάννης Γιαννούλης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Χρήστος Χριστοδούλου, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Γιώργος Μασλαρινός, Κακιούσης Λευτέρης, Μπάνε Πρέλιεβιτς και οι δικοί μας Νίκο Μπουντούρης και Παναγιώτης Λιαδέλης.

Στην όμορφή αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν  οι άνθρωποι του μπάσκετ της περιοχής μας, όπως η ΕΣΚΑΘ, Διαιτητές, Κριτές, που θα είναι και αρωγοί.

Καλούνται λοιπόν οι φίλαθλοι του Βόλου να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυτό και να δουν από κοντά τους άσους του παρελθόντος, αλλά και να ενισχύσουν με την παρουσία τους το Ορφανοτροφείο Βόλου.

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ