Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Γιορτή Αθλητισμού η οργάνωση Ημερίδας Αγώνων Μίνι Πετοσφαίρισης «Παίζω Βόλεϊ» (3Χ3) αγοριών- κοριτσιών (Μικτό) Δημοτικών Σχολείων

Το Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε άλλη μια σπουδαία αθλητική εκδήλωση για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του ενιαίου Δήμου Βόλου.

Σε ένα πρωτοποριακό χώρο, στο χλοοτάπητα του Στάδιο του Βόλου στήθηκαν 16 μίνι γήπεδα βόλεϊ όπου αγωνίσθηκαν 320 μαθητές και μαθήτριες σε 120 αγώνες από 80 ομάδες.

Τους αγώνες με την επωνυμία « ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΕΪ » διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (ΟΕΣΑ) Μαγνησίας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε Δήμου Βόλου. Οι αγώνες άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και όλοι έδωσαν το ραντεβού για του χρόνου με περισσότερες συμμετοχές σχολείων και μαθητών.

Σημαντική ήταν η εθελοντική συμμετοχή των καθηγητών φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και των στελεχών του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στην γραμματεία και τους αγώνες καθώς επίσης σημαντική ήταν η αρωγή των Αθλητικών Συλλόγων Α.Σ Αργώ και Νίκης Βόλου.

 

Τα σχολεία που συμμετείχαν:

  

Α/Α

ΣΧΟΛΕΙΑ

 1.  

12ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

5ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

32ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

4ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

27ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

2ο ΔΗΜ.ΣΧ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ

 1.  

9ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

2ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

24ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

15ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

11ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

8ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

20ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

23ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

28ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

21ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

13ο ΔΗΜ.ΣΧ.ΒΟΛΟΥ

 1.  

3ο ΔΗΜ.ΣΧ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ

 1.  

ΔΗΜ.ΣΧ.ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

 1.  

6o ΔΗΜ.ΣΧ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ

 1.  

9ο ΔΗΜ.ΣΧ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ

 

Το γραφείο τύπου

της Διεύθυνσης Αθλητισμού

ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ