Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
Γιορτή λήξης των τμημάτων του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Στο κατάμεστο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής, (το οποίο άδειασε και γέμισε δυο φορές), πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Ιουνίου η καλοκαιρινή γιορτή λήξης των τμημάτων των Κέντρου Νεότητας Χιλιαδούς – Νέας Δημητριάδας και του Τμήματος Ημερήσιας Απογευματινής Απασχόλησης Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου.

Τα τμήματα Ρυθμικής – Σωματικής Έκφρασης, υπό την καθοδήγηση και ενθάρρυνση των δασκάλων τους, παρουσίασαν ένα πανέμορφο πρόγραμμα, με μουσικοκινητική επένδυση με τίτλο ΄΄Στο ρυθμό των πλανητών΄΄, προσφέροντας ένα ευχάριστο θέαμα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων. 
Στη συνέχεια τα τμήματα Λάτιν και Μοντέρνου Χορού, εμφανίστηκαν παρουσιάζοντας ΄΄Το πάρτι της γης΄΄ σε ρυθμούς λάτιν, ξεσηκώνοντας το ακροατήριο με τις φιγούρες τους, τη ζωντάνια τους αλλά και τις υπέροχες στολές τους. 

Ιστορίες με φανταστικούς ήρωες, πρόσωπα και καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την ενεργοποίηση των παιδιών, και την απελευθέρωση της φαντασίας τους παρουσιάστηκαν στο κοινό σε ένα πολύχρωμο φόντο γεμάτο παιδική απλότητα.

Τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε εκ μέρους του δημάρχου Βόλου Πάνου Σκοτινιώτη, ο αντιδήμαρχος Παντ. Πελεκάνος, δίνοντας τους συγχαρητήρια για το υπέροχο θέαμα που παρουσίασαν, τους ευχήθηκε καλό Καλοκαίρι και τους έδωσε ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Πηγή: www.magnesianews.gr 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ