Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
«Η Μαγεία των Χριστουγέννων»

Η Διεύθυνση πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην ενδιαφέρουσα Μουσική Παράσταση «Η Μαγεία των Χριστουγέννων» από το Δημοτικό Ωδείο Βόλου, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 21:00 στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής ( Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου).

Το φωνητικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Βόλου «Voice & Voices» υπό την καθοδήγηση, αλλά και μαζί με τη διακεκριμένη υψίφωνο και καθηγήτρια μονωδίας του Ωδείου, Σύλβια Τσιμπανάκου, θα ερμηνεύσει αποσπάσματα από μιούζικαλ, καθώς και γνωστά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, πλαισιώνοντας μία ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη ιστορία σε σκηνοθεσία Ιωάννη Νάπα (Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου). Τις ενορχηστρώσεις των κομματιών της μουσικής παράστασης, αλλά και τη Διεύθυνση του ενόργανου συνόλου δωματίου που συμμετέχει έχει κάνει ο συνθέτης και καθηγητής Ανωτέρων θεωρητικών του Ωδείου, Ανδρέας Μιμαίος (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δ.Ω.Β.). Τις χορογραφίες έχουν επιμεληθεί οι: Νάντια Molozina-Θεοχάρη και ο Αποστόλης Γκούμας, ενώ τις θεατρικές κατασκευές η Βασιλική Μπουγά, το μοντάζ οπτικού υλικού έχει κάνει ο Ανδρέας Μιμαίος, τους φωτισμούς ο Βασίλης Σταμόπουλος και ο Κώστας Τατάκος, ενώ την Τεχνική υποστήριξη ο Αργύρης Ζήσης με τον Θανάση Ματσαγγιά.

Το φωνητικό σύνολο «Voice and Voices» αποτελείται από τους: Μάριο Νιζάμη, Γιώργο Σατάση, Παναγιώτη Αγγούμη, Ευαγγελία Καπατσέλου, Εύα Κατούνια, Βασιλική Μπουγά, Μαρίνα Σδούγκου, Δημήτρη Χριστόπουλο, Λεμονιά Γιαλίδη, Μαργαρίτα Μήτα, Κατερίνα Θεοχάρη, Νάντια Molozina-Θεοχάρη, Ειρήνη Μαρούδη, Έφη Εκκλησίακου, Λήδα-Καλλιόπη Αγγέλου, Παρασκευή Γκογκινούδη, Λουίζα Trepnau, Μηλένα Στύλλα, Χρύσα Νταή, Νεφάλη Σγατζή, Ελένη Αφεντούλη, Θέτις Χαραλαμπίδου, Χριστίνα Γιάνκου.

Την παράσταση συνοδεύουν μουσικά οι σπουδαστές του Δ.Ω.Β.: Εμμανουήλ Μελετιάδης (βιολί), Παναγιώτα Μαυρογιαννέα (βιόλα), Ελένη Τσιουβάκα (φλάουτο), Μαρία Βλάχου (βιολοντσέλο), Χρυσόστομος Σακελλαρόπουλος (κρουστά) και η Διπλωματούχος Σοφινίκη Μπατσκίνη (κιθάρα). Επίσης, συμμετέχουν και οι καθηγητές του Δ.Ω.Β.: Αργύρης Μπατσκίνης (κιθάρα) και Ανίτα Λεφάκη (πιάνο).

Οι συντελεστές που αναφέρονται πιο πάνω συμμετέχουν αφιλοκερδώς καταθέτοντας το ταλέντο και τον πολύτιμο χρόνο τους προκειμένου να παρουσιάσουν μία παράσταση υψηλού επιπέδου.

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ