Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
Καινοτόμο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο με 400 αθλητές στο Βόλο

Συνέχεια αθλητικών εκδηλώσεων με το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας αυτή τη φορά να φιλοξενεί τους 400 αθλητές του Πανελλήνιου Κυπέλλου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ» κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων.

 

Στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 29-30 Νοεμβρίου 2014, θα συμμετέχουν 400 αθλητές – τριες από 50 συλλόγους, με συμμετοχή και αθλητών της περιοχής μας, αποτέλεσμα της μεγάλη ανάπτυξης του αθλήματος και του σημαντικού έργου που επιτελούν οι αθλητικοί σύλλογοι.

 

Το κύπελλο πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

 

Μια σπουδαία καινοτομία που θα παρουσιασθεί στην πόλη μας!
Η ηλεκτρονική καταγραφή πόντων χωρίς την παρουσία διαιτητή είναι μια καινοτομία που θα παρουσιασθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων!
Οι αθλητές θα φορούν ειδικούς ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες και έτσι θα υπάρχει άμεση και αντικειμενική καταγραφή των έγκυρων «χτυπημάτων» των αθλητών.

 

Ελάτε να παρακολουθήστε αυτό το Σαββατοκύριακο τις προσπάθειες των αθλητών στο συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και να χειροκροτήσετε τη συμμετοχή των Βολιωτών αθλητών.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ