Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Κάλεσμα εθελοντών για το φετινό «Καρναβάλι του Κόσμου»
Άρχισαν οι προετοιμασίες για το φετινό καρναβάλι του Βόλου. Με κεντρικό άξονα την κινητοποίηση ολόκληρου του τοπικού πολιτιστικού δυναμικού και το ζωντάνεμα της πόλης και της περιοχής για παραπάνω από δυο εβδομάδες, ξεκίνησαν ήδη και έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι συσκέψεις προετοιμασίας του σημαντικού αυτού εορταστικού γεγονότος.
 
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού κ.Απ.Παντσά, «στόχος είναι φέτος όχι μόνο να μην φύγει κανείς από την περιοχή μας το τριήμερο της Αποκριάς-Καθαρής Δευτέρας, αλλά αντιθέτως να δώσουμε κίνητρο να την επισκεφθούν όσοι, απ’ όλη την Ελλάδα, θα ήθελαν να ζήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο στην περιοχή μας. Δυνατό χαρτί και στοιχείο έκπληξη της όλης διοργάνωσης θα είναι η μαζική παρουσία Ινδονησίων, οι οποίοι  εκτός από την πολύ ενδιαφέρουσα θεματική παρουσία στην μεγάλη παρέλαση, ολόκληρη την εβδομάδα πριν από αυτή θα οργανώσουν παρουσιάσεις, εκθέσεις και διάφορα πολιτιστικά γεγονότα. Παράλληλα  ετοιμάζονται πυρετωδώς ομάδες και χορευτικά σύνολα που θα παρουσιάσουν θεματικές  ενότητες οι οποίες θα δικαιώνουν το τίτλο «Καρναβάλι του Κόσμου». 
 
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των καρναβαλικών εκδηλώσεων καλούνται όσοι εθελοντές επιθυμούν να πάρουν μέρος τόσο στο οργανωτικό όσο και στο καθαρά εορταστικό μέρος, να επικοινωνήσουν με τα στελέχη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού στο τηλέφωνο 24210 20412
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ