Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Καλό Καλοκαίρι -Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων & Ενηλίκων

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Δ/νσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, στα πλαίσια του εορτασμού της λήξης όλων των μαθημάτων – εικαστικών εργαστηρίων αλλά και διαφόρων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν τη χρονική περίοδο 2015-2016.

Αναφέρουμε ότι στις  16 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης των εικαστικών εργαστηρίων, ενώ η  βραδιά έκλεισε ευχάριστα με τη συναυλία του rock συγκροτήματος  OLD FRIENDS στον πεζόδρομο και τη συμμετοχή πλήθους κόσμου.

Αντίστοιχα  στις 21 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, οι πρωτοετείς και δευτεροετείς μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου αφηγηθήκαν παραμύθια με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο, συναρπάζοντας μικρούς και μεγάλους (πεζόδρομος, Τοπάλη 14 – Δίαυλος).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τους  επιμορφωτές όλων των τμημάτων μας, για το έργο και τη συνεργασία  τους, τους μαθητές –εφήβους και ενήλικες- που συμμετείχαν σ’όλες τις δράσεις μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στη Γιορτή Τέχνης και  Δημιουργίας στο Δίαυλο, αλλά και όσους «αγκάλιασαν» και στήριξαν όλες μας τις προσπάθειες και υποσχόμαστε να επανέλθουμε το Σεπτέμβρη με καλύτερες και πιο ανανεωμένες προτάσεις.

Το διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Δ/νσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου εύχεται σε όλους

«ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!»

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ