Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
Κινηματογραφικές Προβολές Ταινιών Κινουμένων Σχεδίων στο Αχίλλειον

Στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειον θα αναβιώσει το αγαπημένο «ΣΙΝΕΑΚ» και θα ζωντανέψει ο χώρος του κινηματογράφου καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών  με ένα  πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από τη  Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ. Οι επιλεγμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ενθουσιάζουν τους μικρούς μας φίλους και μαγεύουν τους μεγαλύτερους, δημιουργώντας ένα τόνο αισιοδοξίας.Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί απόψε 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα  18:00. Πρόκειται για την ταινία «Σον το Πρόβατο: Η Ταινία»  11/12/2015 «Σον το Πρόβατο: Η Ταινία» (Shaun the Sheep Movie)

Animation 2015 έγχρωμο, διάρκεια 85΄
Όταν ο  Σον, ένα έξυπνο και  άτακτο πρόβατο, αποφασίζει να πάρει μια μέρα ρεπό από το βαρετό καθημερινό πρόγραμμά του, θα καταλήξει μαζί με το υπόλοιπο κοπάδι, το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ και τον αγρότη – ιδιοκτήτη τους στη χαοτική Μεγάλη Πόλη, ζώντας μια επικίνδυνη και απίστευτη περιπέτεια γεμάτη σπιντάτες καταδιώξεις, σασπένς και αστείες παρεξηγήσεις.

Η ίδια ταινία στη συνέχεια θα προβληθεί το Σάββατο   12 Δεκεμβρίου στις 18:00 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ