Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
Λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 στο Βόλο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» και ο Δήμος Βόλου με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και τη συνεργασία των εθελοντών αιμοδοτών του Συλλόγου Εργαζομένων Carrefour Βόλου, διοργανώνουν τη συμμετοχή της πόλης του Βόλου στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α..

Ο Βόλος υποδέχεται στις 5 Οκτωβρίου 2016 τη φλόγα της ανθρωπιάς, τη φλόγα της προσφοράς στο συνάνθρωπο, της φλόγα της αλληλεγγύης. Πρόκειται για την προσπάθεια των εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι μέσα από το φως της φλόγας θέλουν να μεταδώσουν σε όλους, μικρούς και μεγάλους το σημαντικό μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς αίματος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι μία πορεία που σκοπό έχει να ανάψει στις καρδιές όλων των ανθρώπων την ελπίδα της αλληλεγγύης και της προσφοράς για την κάλυψη της ανθρώπινης ανάγκης.

Η φλόγα θα φτάσει στο Βόλο το απόγευμα της 5ης Οκτωβρίου 2016, θα παραληφθεί στην είσοδο της πόλης επί της οδού Λαρίσης από τους εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου εργαζομένων, θα ανάψει στο βωμό επί της οδού Λαμπράκη στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου και από εκεί οι λαμπαδηδρόμοι θα τη μεταφέρουν παραλιακά έως το Νοσοκομείο της πόλης και στη συνέχεια στο θεατράκι του πάρκου του Αναύρου, όπου θα απευθυνθούν χαιρετισμοί και θα ακολουθήσει θεατρική παράσταση με μονόπρακτα της Δώρας Τσόγια και θέμα την Ανθρωπιά, από τη θεατρική ομάδα «Θρυαλλίδα».

Η διαδικασία της λαμπαδηδρομίας οργανώνεται από τα στελέχη της Διεύθυνσης Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται σε επικοινωνία με τον κ. Κ. Κυριαζή τηλ. 24210 71770.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ