Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Με 83 αθλητές ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τη διεξαγωγή του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου όπως πάντα στη Κλασική Διαδρομή από τον Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, εκεί όπου γεννήθηκε η ιστορία του αγωνίσματος. Οι ετοιμασίες των διοργανωτών είναι πυρετώδεις, καθώς 30.000 δρομείς από όλες τις ηπείρους, όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης έχουν εγγραφεί και θα κατακλύσουν τα 42,195 χιλιόμετρα της διαδρομής, όπως και τα 5 και τα 10 χιλιόμετρα και των άλλων δυο αγώνων που θα διεξαχθούν παράλληλα. Πρόκειται για το κορυφαίο μαζικό αθλητικό γεγονός οποιουδήποτε αθλήματος γίνεται κάθε χρονιά στην Ελλάδα, που προσελκύει δεκάδες χιλιάδες αθλητές, εκδρομείς και επισκέπτες στη χώρα μας από όλο τον κόσμο, τόσο στον αγώνα, όσο και στην Έκθεση που προηγείται το προηγούμενο τριήμερο από αυτόν. Από πέρυσι μάλιστα, εξασφαλίστηκε να γίνεται σε ειδική εκδήλωση η βράβευση των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων της χρονιάς, από την IAAF. 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου από ιδρύσεώς του, πάντα δίνει το παρόν στον αγώνα, και αυτό θα γίνει και φέτος, με τους εξής 82 αθλητές και φίλους που έχουν εγγραφεί, και οι οποίοι είναι οι εξής:

Κυριαζής Κώστας, Μαγγίτσης Νίκος, Σάμιος Παντελής, Κοντογιάννης Θανάσης, Πανόπουλος Ζαφείρης, Νιζάμης Δημήτρης, Γιαννούλας Αχιλλέας, Κισσονέργη Χριστίνα, Ιωαννίδης Νίκος, Γουλομήτρος Θάνος, Παλάντζας Κώστας, Τσουράπας Κώστας, Τζώρτζης Μάνος, Aκρίβος Χάρης, Φραγγογιάννης Νίκος, Τσαμασιώτης Σεραφείμ, Τσαμασιώτης Χρήστος, Κοτρώνης Κώστας, Σιδηρόπουλος Νίκος, Στόρτος Θεόδωρος, Ψάρας  Χρήστος, Γάκης Δημήτρης, Ζαφειρίου Ανάργυρος, Παπαγγελής Σπύρος, Κοντογιάννης Δημήτρης, Βανικιώτης Νίκος, Γουριώτης Κώστας, Βασιλειάδης Σταύρος, Μπράτσος Κώστας, Λαγός Δημήτρης, Μπάρδα Ελένη, Τσιώλης Φώτης, Βίγκλας Λίνος, Νέος Απόστολος, Κουρκούμπας Απόστολος, Κράβαρης Σάκης, Μασιάλας Σπύρος, Πατσαρούχας Ηλίας, Πατσαρούχας Γιώργος, Μιχαλόπουλος Οδυσσέας, Γεραμπίνης Παναγιώτης, Παπαχρήστος Λεωνίδας, Παπαχρήστου Ευαγγελία, Μπλάτσας Κώστας, Χαλκιάς Βασίλης, Χαλκιάς Κώστας, Αλμπανούδης Γιώργος, Γιώτας Χαράλαμπος, Τσουκάλης Γαβριήλ, Λαγάκη Στέλλα, Τσουμπέκος Αθανάσιος, Σταματίου Δέσποινα, Τρύφωνος Σπύρος,  Γκαβαρδίνας Γιώργος, Γκαβαρδίνας Γιάννης, Χαρακόπουλος Γρηγόρης, Χαραλαμπίδης Αλέξανδρος, Ξανθόπουλος Πέτρος, Πίσπας Κωνσταντίνος, Πολυχρονάκη Ελένη, Μαργαρη Δέσποινα, Ναούμ Βασίλης, Σημαντήρας Γιάννης, Αθηναίος Χρήστος, Γκόγκος Δημήτριος, Στατήρης Κων/νος, Μπουλούτσος Σωτήριος, Μητρογώγος Σωκράτης, Αδαμάκης Κων/νος, Ιωάννου Νίκος, Ιακώβογλου Σοφία, Mιχαλόπουλος Μάριος, Τζήμου Αλεξάνδρα, Καραλής Σπύρος, Μουλά Νίκη, Ζήντρας Μιχαήλ, Γκαμάλιας Χαραλαμπος, Στάνιος Πασχάλης, Πελιχός Πέτρος, Βουτσιλάς Θωμάς, Ασημής Κώστας, Χατζηκυριάκος Απόστολος.

Έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις για το λεωφορείο που θα ναυλώσει ο σύλλογος το Σαββατοκύριακο του αγώνα. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κρατήσουν τις εναπομείναντες θέσεις, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας, ή στα γραφεία μας Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως, ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ.Κώστας Κυριαζής. Σύνθημά μας πάντα είναι: Τρέχουμε για την Υγεία. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη μας σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου. 

 
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ