Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το Δήμο Βόλου

Τεράστια επιτυχία σημείωσαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από το Δήμο Βόλου και τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τη φετινή χρονιά. Η ανταπόκριση των βολιωτών ήταν μαζική ενώ οι επισκέπτες της πόλης έμειναν εντυπωσιασμένοι εντάσσοντας το Βόλο στην κορυφή των προτιμήσεων τους για το τριήμερο της Αποκριάς!

Αξέχαστο θα μείνει, φυσικά, το γλέντι που στήθηκε στο πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου, την Καθαρά Δευτέρα, στη γιορτή του Δήμου Βόλου για τα «Κούλουμα» στο οποίο ξεφάντωσαν μικροί και μεγάλοι. Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος υποδέχθηκε το special guest star Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος ξεσήκωσε το ενθουσιώδες κοινό, που από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά το πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία του Βόλου.  Προσέφερε μία μοναδική μουσική παράσταση στην οποία ακούστηκαν οι χρυσές και πλατινένιες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από όλους και έχουν αφήσει εποχή στην ελληνική μουσική σκηνή. Μαζί με την ορχήστρα του έδωσαν το σήμα για το απόλυτο αποκριάτικο γλέντι με τα σαρακοστιανά εδέσματα τα οποία προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους,  που απόλαυσαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη, με μεζεδάκια άφθονο κρασί και τσίπουρο που προσέφερε ο Δήμος Βόλου μαζί με ευχές για καλή Σαρακοστή.

Με τη συγκεκριμένη συναυλία ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι εκδηλώσεις του τριημέρου της αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στο Βόλο, εντάσσοντας την πόλη στο χάρτη των καρναβαλικών προορισμών. Ο Πρόεδρος του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Απόστολος Γαλάτης και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής, ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν με το κέφι και τον ενθουσιασμό τους στην επιτυχία των αποκριάτικων εκδηλώσεων, με την υπόσχεση πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενθουσιασμό και τις επόμενες χρονιές καθιστώντας το Βόλο τουριστικό προορισμό και κατά τη διάρκεια της Αποκριάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ