Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Μουσική Παράσταση Στέφανου Κάκκου – Δημήτρη Παραρά

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχουν ο Στέφανος Κάκκος με το Δημήτρη Παραρά. Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου.

Ο νεαρός δημιουργός Στέφανος Κάκκος με τον ταλαντούχο πιανίστα και συνεργάτη του Δημήτρη Παραρά, όπως δήλωσαν, «ετοιμάζουν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της καλής ελληνικής ποπ – ροκ και έντεχνης μουσικής, και μας καλούν να συνταξιδέψουμε μαζί τους, να θυμηθούμε τραγούδια προβεβλημένων συνθετών και να συγκινηθούμε με στίχους που συνδέθηκαν με μικρές και μεγάλες στιγμές μας. Οι επιτυχημένες συνεργασίες με γνωστά ονόματα στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας και στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου το καλοκαίρι, οι προσωπικές του δημιουργίες που αποσπούν μεγάλη αναγνωρισιμότητα και συμπάθεια στα κοινωνικά δίκτυα, έχουν χαρίσει στο Στέφανο Κάκκο μια θέση στην καρδιά μας, στο νεανικό κοινό αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες. Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να μετατρέψουν τη σκηνή του θεάτρου σε ένα τέλειο σκηνικό για ονειροβασίες σε μια νύχτα μαγική».

Φιλική συμμετοχή: χορωδία νεαρών κοριτσιών και αγοριών, που θα πλαισιώσει μουσικά ένα μέρος της παράστασης.

Η είσοδος είναι 2 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ