Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
Μύριες καμπάνες μας προσκαλούν

Στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου εντάσσεται η συναυλία με τίτλο «Μύριες καμπάνες μας προσκαλούν» που  θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29  Δεκεμβρίου 2014 στο Δημοτικό θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας,  στις 8.30 μμ.

Θα ερμηνεύσει ένα μουσικό σύνολο από πολύ γνωστές στο φιλόμουσο κοινό της πόλης   διπλωματούχες solist με μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα: η Κατερίνα Αποστολοπούλου – Soprano,η  Τζένη Χατζηδήμου Μezzo soprano και  στο πιάνο θα συνοδεύει η  Νεκταρία Παπαδημητρίου. Τη συναυλία πλαισιώνουν η χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου και οι χορευτές Θέμης Μυλωνάς και Φανή Παναγιωτίδου.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου και απευθύνεται σε ακροατές κάθε ηλικίας. Θα ερμηνευτούν το  Ave Maria, αποσπάσματα από όπερες, negro spirituals, λαϊκά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μέχρι και πιο σύγχρονα Rock κομμάτια.Ένα ποικίλο ρεπερτόριο, από Cantique de Noel και Αmazing Grace μέχρι Gingle bell rock και All I want for Christmas is you…!!!!!!

Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στο μαγικό κόσμο των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και ας αφήσουμε τις μελωδίες να αγγίξουν και να γαληνέψουν την ψυχή μας. 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ