Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
Nέα Σεμινάρια Η/Υ στο «ΔΙΑΥΛΟ»

Νέοι κύκλοι σεμιναρίων εντάσσονται φέτος στα τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων και Ενηλίκων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.  Δήμου Βόλου.

Πρόκειται αρχικά για το σεμινάριο εκμάθησης της Εφαρμογής Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (MS Access).Η Microsoft Access είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που κυκλοφορούν στην αγορά. Η μεγάλη διάδοσή της τα τελευταία χρόνια οφείλεται στην απλότητα και ευκολία στη χρήση της, καθώς και στη δυνατότητά της να δημιουργεί εφαρμογές διαχείρισης βάσεων δεδομένων σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τις Λειτουργίες και το Περιβάλλον της Εφαρμογής Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (MS Access).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες που δεν διαθέτουν ιδιαίτερες γνώσεις σχετικές με τις Βάσεις Δεδομένων αλλά και σε εξοικειωμένους χρήστες που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες τους ώστε να εκμεταλλεύονται αποτελεσματικότερα τις δυνατότητες και χαρακτηριστικά της Εφαρμογής Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων (MS Access).

Το σεμινάριο διάρκειας 30 ωρών θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 17.00-19.00 σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Διαύλου.

Επιπλέον θα ξεκινήσει σεμινάριο Δημιουργίας Ιστοσελίδας διάρκειας 50 ωρών που θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 19.00-21.00

Τέλος νέο τμήμα εκμάθησης Βασικών γνώσεων Η/Υ διάρκειας 20 ωρών που θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 11.00-14.00

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ