Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Δημοσίευση 13/12/2016
Οι Στρίγκλες θα μας τα … ψάλλουν στο Βόλο σε μία μοναδική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία!

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 21:15 στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής (Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου) στην πρωτότυπη μουσική παράσταση “Ω, STRINGLE bells!!!” από το vocal group «Stringless»! Οι Stringless εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Βόλο για να παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη παράσταση στην οποία η φωνή και το ανθρώπινο σώμα, γίνονται οι πρωταγωνιστές, ή καλύτερα οι… πρωταγωνίστριες της βραδιάς. Πέντε κορίτσια, πέντε  γυναίκες, πέντε  Στρίγκλες , θα μας τα … ψάλλουν, σε ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο βράδυ.

Καθείς και το τραγούδι του! Τα Χριστούγεννα της μπάμπως και του τσέλιγκα. Τα Χριστούγεννα της Λολίτας. Του Γιάννη και της Μαίρης. Τα Χριστούγεννα της χοντρής που κάνει δίαιτα… Χριστούγεννα στην Ισπανία και την Αγγλία του 16ου αιώνα. Χριστούγεννα από τον Καύκασο, τη Θράκη, την Ικαρία. Και μια αγκαλιά γεμάτη δώρα – γεμάτη τραγούδια. Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μία βραδιά γεμάτη μουσική, χιούμορ και γιορτινή διάθεση που θα μείνει αξέχαστη!

Στρίγκλες είναι οι ALBENA IVANOVA KOUTOVA, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΙΧΑΗΛ,  ΕΛΣΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ & ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΟΥ

Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Βόλου. Οι θεατές προαιρετικά μπορούν αντί εισιτηρίου να ενισχύσουν ευαγή ιδρύματα ( Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «Κουζίνα Αλληλεγγύης»). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-82870.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ