Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα» από το Δήμο Βόλου και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

 

Ο Δήμος Βόλου και ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού Αθλητισμού και Πολιτισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., παραμένοντας προσηλωμένοι  στην προσπάθεια ενίσχυσης φορέων που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο προχώρησε στην ενίσχυση του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια,  «Φλόγα».

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο,  η επιτυχημένη, φαντασμαγορική βραδιά των φαναριών, ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός. Το περιμένουν μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο και έχει γίνει πόλος έλξης πλήθους επισκεπτών. Μάλιστα το 2018 ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος υποδέχθηκε τον αγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό ο οποίος ένωσε τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο που, όπως κάθε χρόνο, ήταν ιερός. Στο χώρο της εκδήλωσης κάθε πολίτης προσέφερε ένα χρηματικό ποσό για να παραλάβει το φαναράκι, από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα. Με τη  συμβολική αυτή πράξη αγάπης, ο ουρανός φωτίσθηκε με χιλιάδες ευχές, καθώς τα έσοδα από την πώληση των φαναριών διατέθηκαν  για την ενίσχυση ευαγών ιδρυμάτων.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε από τους Απόστολο Γαλάτη και Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Οργανισμού αντίστοιχα, στην εκπρόσωπο του Συλλόγου «Φλόγα» Ντίνα Τριανταφύλλου με την ευχή η προσπάθεια που έγινε να ενισχύσει τον ιερό σκοπό του Συλλόγου και τον αγώνα των μαχητών της ζωής, τα παιδιά της «Φλόγας», ευχαριστώντας τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ