Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
«Όλα είναι όμορφα!!!» Μουσική Παράσταση από το Νίκο Μεργιαλή – Μουσικοί Ιχνηλάτες & το Νίκο Ζιώγαλα

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου διοργανώνει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο), μία  μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχουν ο γνωστός βολιώτης τραγουδοποιός Νίκος Μεργιαλής με το συγκρότημα του «Μουσικοί Ιχνηλάτες» και ο Νίκος Ζιώγαλας, που συμμετέχει στο νέο τραγούδι του Νίκου Μεριαλή με τίτλο «Όλα είναι όμορφα!!!» το οποίο αποτελεί και τον τίτλο της παράστασης.

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, τα τραγούδια του δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Ο Νίκος Μεργιαλής είναι ο ιδρυτής και ερμηνευτής των Μουσικών Ιχνηλατών. Μετά από δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές “Είμαι ό,τι δεν είμαι” (2008) και “Άρχισε να φυσά” (2011), σε στίχους και μουσική του Νίκου Μεργιαλή, η παρουσία του στη δισκογραφία επισφραγίζεται με το νέο δίσκο “Ζωής Ημερολόγια” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τον “Μικρό Ήρωα”. Ιδιαίτερες στιγμές στο δίσκο αποτελούν οι φιλικές συμμετοχές των Βασίλη Καζούλλη και Γιάννη Μήτση στα τραγούδια του Νίκου Μεργιαλή, ενώ περιέχονται και 2 μελοποιημένα ποιήματα από την ποιητική συλλογή της Μαρίας Παναγιωτίδου “Εικονοπλασίες”. Στην, πάνω από δεκαετή πλέον, πορεία προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός εμφανίσεων σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες (Μ.Πασχαλίδης, Γ.Μήτσης (Ξύλινα Σπαθιά), Ευγ. Δερμιτάσογλου κ.α) και συμμετοχές σε κοινές συναυλίες/φεστιβάλ του Σ. Μάλαμα, Β. Παπακωνσταντίνου κ.α.

Οι δύο καλλιτέχνες συμπράττουν επί σκηνής το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συναυλία, επισφραγίζοντας την μουσική τους συνεργασία μέσω του τραγουδιού “Όλα  είναι Όμορφα” που παίζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα.

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρα), Γιάννης Αλεξανδρής (κιθάρα), Γιάννης Σιάρρας (βιολί), Κώστας Χαλάτσης (μπάσο), Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα).

Η Παράσταση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου.

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ