Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Χειροσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Δήμου Βόλου

handball1Με το τουρνουά χειροσφαίρισης ξεκίνησαν για άλλη μια χρονιά τα τουρνουά αθλοπαιδιών δημοτικών σχολείων Δήμου Βόλου που διεξάγονται με νέα μορφή, με σκοπό τη συμμετοχή όλων των παιδιών και χωρίς αυτοσκοπό τη νίκη.

    Οι αγώνες διεξήχθησαν την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου  στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας (Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).

    Ο σχολικός αθλητισμός έχει τη φιλοσοφία της προσπάθειας και συμμετοχής όλων χωρίς αποκλεισμούς. Το κάθε παιδί πρέπει να συμμετέχει ισότιμα και ισάξια στις σχολικές εκδηλώσεις χωρίς διακρίσεις.

Στους αγώνες της χειροσφαίρισης πολύτιμη ήταν η συμβολή και η προσφορά  των συλλόγων Κένταυρου Αγριάς και του Εύρυτου καθώς και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τα σχολεία που συμμετείχαν, καθώς και τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συνόδευσαν τους μαθητές και που στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται για ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού.

Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν τα εξής: 7ο Βόλου, 14ο Βόλου, 8ο Βόλου, 24ο Βόλου, 28ο Βόλου, 31ο Βόλου, 32ο Βόλου, 23ο Βόλου, 1ο Αρτέμιδας, 2ο Αρτέμιδας, 9ο Ν. Ιωνίας, 17ο Βόλου, 18ο Βόλου, 3ο Ν. Ιωνίας, 29ο Βόλου, 4ο Βόλου, 20ο Βόλου, 10ο Βόλου, 1ο Αγριάς, 2ο Αγριάς.

 handball3 handball4

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ