Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
«ΟΝΕΙΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ» Christmas Edition

Η Δημοτική Σχολή Χορού και η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου παρουσιάζουν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 18:00  το χορευτικό παραμύθι «Ονειροταξιδευτής- Christmas edition».

Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη παραλλαγή του πρωτότυπου χορευτικού παραμυθιού  που δημιούργησε η Διευθύντρια Σπουδών της Δημοτικής Σχολής Χορού, Άντζελα Καλαντζή, και πρωτοπαρουσιάστηκε το 2006 με τίτλο «Ένα ταξίδι στις παρυφές της φαντασίας». Πρωταγωνιστής ήταν τότε ο εντεκάχρονος Στέφανος Δημουλάς, ο οποίος έχει διαγράψει πλέον μια εξαιρετική πορεία ως χορευτής και χορογράφος στο εξωτερικό κάνοντας περήφανη  τη σχολή και τη δασκάλα του. Αυτή τη φορά στη χώρα της Φαντασίας θα μας οδηγήσει ένας νέος, πολλά υποσχόμενος, μικρός μαθητής της Δημοτικής Σχολής Χορού, που ήρθε σε επαφή με τον κλασσικό χορό από τον προηγούμενο Μάιο, μαζί με 130 μαθήτριες  όλων των τμημάτων κλασικού χορού και  τμημάτων του creative dance.

Η σκηνοθεσία και η  καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στην κ. Άντζελα Καλαντζή. Τις χορογραφίες δημιούργησε και δίδαξε η ίδια και οι καθηγήτριες της Δημοτικής Σχολής Χορού, Κασσάνδρα Αλίκη και Κόκκινου Θώμη.

Η Δημοτική σχολή χορού με πάνω από 37 παραγωγές και πολλές άλλες συμμετοχές σε πολιτιστικά δρώμενα της πόλης  τα τελευταία  χρόνια, καλεί όλους τους φίλους του χορού  για να αποχαιρετήσουμε το 2019 με χορό και φαντασία.

Η είσοδος είναι 2 €.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επικοινωνήστε με τη  Διεύθυνση Πολιτισμού τηλ,24210 82870, www.doepap.gr , FB: «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου» .

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ