Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
Πραγματοποιήθηκε το 1ο Ολιστικό φεστιβάλ Βόλου, το 3ήμερο 7-8-9/9/2018 / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Βόλου και με αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε το 1ο Ολιστικό φεστιβάλ Βόλου, το 3ήμερο 7-8-9/9/2018!!!


Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE,  το πρωτότυπο και μοναδικό στο είδος του αυτό πολιτιστικό γεγονός, συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες! Η “Ολιστική ζωή” αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, την μεσογειακή διατροφή και τη σωματική άσκηση.

 

Πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου για την υποστήριξη της «ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, σεμινάριο μεσογειακής διατροφής, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση απο επιστημονικούς συνεργάτες, επιδείξεις, αθλητικά shows, ποδηλατάδα για όλους, πεζοπορία στη Μακρινίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι και ένα εντυπωσιακό τραπέζι με τοπικά προϊόντα δημιούργησαν ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες!

 

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, μια μοναδική εμπειρία, γνωρίζοντας βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια, αλλά και να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά του τόπου μας, σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά, μέσα από δράσεις, που απευθύνονται σε όλους!

 

Ραντεβού στο επόμενο Ολιστικό μας Φεστιβάλ!!!

 

Stay tunned…

 

Περισσότερα στο http://holisticfestival.gr   Facebook : https://www.facebook.com/HOLISTICFESTIVALGreece/

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ