Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
Πρόγραμμα “Αθλητισμός & Γυναίκα” 2016 – ώρες και χώροι διεξαγωγής – UPDATED 26/1/2016

Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Διεύθυνσης Αθλητισμού “Αθλητισμός & Γυναίκα” 2016, από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με έμπειρες γυμνάστριες που έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Η υλοποίηση του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα άθλησης σε κάθε γυναίκα, άνω των 16 ετών, σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης του Βόλου, της Νέας Ιωνίας και άλλων Δημοτικών Ενοτήτων, με οικονομική συμμετοχή σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Πέραν της άθλησης, το πρόγραμμα προωθεί επίσης την κοινωνικότητα μεταξύ των μελών στα τμήματα που θα δημιουργηθούν, ως «ασπίδα» απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας, ειδικά σε αυτή τη δύσκολή εποχή που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Δείτε αναλυτικά τους χώρους και τις ώρες διεξαγωγής.

Σημείωση: Μπορείτε να πηγαίνετε επιτόπου για πληροφορίες και εγγραφές αλλά παρακαλούμε φροντίστε να είστε πριν ή μετά το τέλος της ώρας για να μην απασχολείτε τις γυμνάστριες κατά την ώρα του προγράμματος.

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε ή να εκτυπώσετε το πρόγραμμα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΓΥΝΑΙΚΑ 2016  (το οποίο ενημερώθηκε 26/1/2016 με ακόμα ένα χώρο διεξαγωγής).

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-&-ΓΥΝΑΙΚΑ-2016

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ