Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
Πρόγραμμα εθελοντών στα ξενοδοχεία – προπονήσεων-αγώνων last updated Κυριακή 23/8 10:24

Τελευταία ημέρα σήμερα! Σε κίτρινο φόντο οι τελευταία ενημερώση Last updated Κυριακή 23/8  10:24

 

Μας ζητήθηκε από την Κ.Ο.Ε. να τοποθετήσουμε εθελοντές και στο χώρο διαμονής της F.I.N.A. γι αυτό κάναμε κάποιες τροποιήσεις-προσθήκες.

1) Έγιναν κάποιες αλλαγές-προσθήκες στους χώρους που αφορούν: Τσακόγια Σταύρο, Τσακόγια Γιώργο, Μάρο Αλέξανδρο, Μίμη Χίο. Επιπλέον υπήρξαν δυστυχώς ακυρώσεις από δύο εθελόντριες την Μάρου Αφροδίτη και Βουρτανάκη Παναγιώτα. Είμαστε συνολικά 17 άτομα και πρέπει θεωρητικά να καλύψουμε 24 θέσεις καθημερινά. Ο Χίος είναι υπάλληλος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και θα ενισχύει την παρουσία μας στους χώρους διαμονής των ομάδων. Προστέθηκαν οι Παππά Σίσσυ, Νούλα Κοραλία, Βερίλλη Μαρία.

2) Οι προπονητές των ομάδων ρωτούν αν μπορούν να να παρακολουθήσουν τους αγώνες (scouting) άλλων ομάδων πηγαίνοντας με shuttle bus. Φυσικά μπορούν, αν υπάρχει χώρος στο shuttle bus. Για ένα άτομο είναι βέβαιο πως θα υπάρχει χώρος γι’ αυτό δείτε τον πίνακα δρομολογίων των ομάδων και πείτε τους από που μπορούν να πάρουν το shuttle bus (catch the shuttle bus).

3) Το uploading των φωτογραφιιών ολοκληρώθηκε! Σας παρακαλούμε ενημερώστε τις ομάδες (υπάρχει ανακοίνωση στον Πίνακα Ανακοινώσεων, ότι μπορούν να δουν, κατεβάσουν, εκτυπώσουν, διαμοιράσουν τις φωτογραφίες στα μέσα της κοινωνικής δικτύωσης (freely downlad and print photos and share in social media). Το link των φωτογραφιών θα συνεχίσει να ενημερώνεται και με τις σημερινές φωτογραφίες γι’ αυτό να το τσεκάρουν αυτές τις ημέρες.

4) Οι ομάδες είναι σε τροχιά αγώνων. Παρακαλούμε να διαισθανθείτε το στρες που μπορεί να έχουν και να κρατάμε διακριτικά αποστάσεις όταν και όπου θέλουν να συγκεντρωθούν (retain privacy). Ενδέχεται η συμπεριφορά τους να είναι διαφορετική από αυτή των άλλων ημερών (ευερέθιστες, εκνευρισμένες, στρεσαρισμένες. Μην κάνετε σχόλια για άλλες ομάδες, ζητάτε τυχόν φωτογραφίες σε στιγμές που δεν πρέπει και τους καθυστερείτε. Προσέξτε επίσης οι απαντήσεις που δίνετε να είναι double-checked αν δεν είστε σίγουροι μην αναλαμβάνετε πρωτοβουλία, πάρτε με τηλέφωνο άμεσα.

5) Το Technical Meeting είναι υποχρεωτικό για τις ομάδες (2 άτομα ανά ομάδα) και να τους υπενθυμίσετε να μην ξεχάσουν τα passports όλης της ομάδας. Βγήκαν ανακοινώσεις σε όλους τους χώρους διαμονής των ομάδων και στα κολυμβητήρια. Υπάρχει μεταφορά με shuttle bus για τους επικεφαλείς των ομάδων από τους χώρους διαμονής προς το Volos Palace (Technical Meeting) και από εκεί shuttle bus για το Opening Ceremony.

6) H παρουσία των ομάδων στο Opening Ceremony είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για όλες τις ομάδες και τους συνοδούς με εντολή της FINA. Παρακαλούμε η απογευματινή βάρδια να ενημερώσει ώστε να ετοιμαστούν οι ομάδες από τα ξενοδοχεία εγκαίρως για την Τελετή Έναρξης.

7) Οι εθελοντές στους ΞΕΝΩΝΕΣ θα πρέπει να συνοδεύουν τις ομάδες για λόγους ασφαλείας από και προς το Κολυμβητήριο “Βασίλης Πολύμερος της Νέας Ιωνίας. Γι αυτό το λόγο θα προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε και 2ο εθελοντή στη βραδινή βάρδια.

8) Σάντουιτς και νερά θα παραλαμβάνονται καθημερινά στις 11:00 από το Volos Palace και θα μοιράζονται άμεσα στην πρωϊνή βάρδια και στη συνέχεια και στους υπόλοιπους. Αναλογούν 1 σάντουιτς + 2 νερά ανά εθελοντή. Υπάρχουν σάντουιτς και νερά για την πρωϊνή βάρδια (έχουμε φροντίσει να υπάρχουν από το προηγούμενη ημέρα). Ζητείστε από τη reception αν πεινάτε. Προστέθηκε στο ωράριο κάτω ο αριθμός σάντουιτς ανά εγκατάσταση και ο συνολικός αριθμός σάντουιτς καθημερινά. Αυτά είναι υπολογισμένα ΜΟΝΟ για την ομάδα των εθελοντών στους χώρους διαμονής. Οι εθελοντές-συνοδοί των shuttle bus που έρχονται στους Ξενώνες έχουν δικά τους σάντουιτς που τους δίνονται από το ΕΑΚ.

9) Έχουν μοιρασθεί στους χώρους διαμονής χάρτες της πόλης ώστε να μπορείτε να σημειώνετε και να δίνετε αν σας ζητηθεί. Οι αθλήτριες ενδεχομένως να σας ζητήσουν πως να πάνε στο πλησιέστερο σούπερμάρκετ. Παρακαλούμε να τις συνοδεύετε αν υπάρχει 2ος εθελοντής στη θέση.

10) Οι μεταφορές των ομάδων σήμερα προς το ΕΑΚ για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να παραστούν στην Τελετή Λήξης (Closing Ceremony) θα είναι στις 18:00. Ενημερώστε τις ομάδες να είναι έτοιμες στις 18:00 για να τις παραλάβει το shuttle bus

 

 

Οδηγίες προς τους εθελοντές των χώρων διαμονής των ομάδων

1) Aναζητήστε το όνομά σας σε όλους τους χώρους διαμονής και σε όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Σιγουρευτείτε ότι δεν σας έχει ξεφύγει κάποια μέρα/ώρα

2) Δείτε το φύλλο με τις αφίξεις (από το αεροδρόμιο) στα ξενοδοχεία. Αν το όνομά σας είναι μέσα στο ωράριο που αναμένουμε αφίξεις θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

3) Αν κριθεί αναγκαίο μπορεί να υπάρξουν αλλαγές. Ελέγξτε την τελευταία ενημέρωση (last updated) για να είστε βέβαιοι ότι έχετε το πιο ενημερωμένο πρόγραμμα.

Ποιος είναι ο ρόλος μας

1) Να υποδεχθούμε τις ομάδες ως οικοδεσπότες της διοργάνωσης.

2) Να διευκολύνουμε σε τυχόν απορίες σε συνεργασία με το reception desk του ξενοδοχείου.

3) Όταν έχουν προπονήσεις/αγώνες θα πρέπει να τους συνοδεύουμε μέχρι το σημείο που θα τους παραλαμβάνουν τα πούλμαν.

4) Όταν τους αναμένουμε από προπονήσεις θα πρέπει να βγαίνουμε έξω από το ξενοδοχείο και να τους συνοδεύουμε από το σημείο άφιξης.

5) Θα δοθούν χάρτες της πόλης στα αγγλικά και προφανώς κάποια travel guides. Προσπαθείστε αν μπορείτε να τους/τις κατευθύνετε αν σας ρωτήσουν κάτι για την πόλη μας. Συνεργαστείτε με την reception είναι ενημερωμένοι για την καλύτερη πληροφόρησή.

Διαπιστεύσεις – μπλούζες – σημειώσεις

1) Μπορείτε να παραλάβετε τις διαπιστεύσεις και το μπλουζάκι σας σήμερα Πέμπτη 13/8 από 18:00-21:00 από τα γραφεία της Γιάννη Δήμου – Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Χιλιαδούς

2) Θα σας τηλεφωνούμε αν είστε στην πρωινή βάρδια για double check αν βρίσκεστε στη θέση σας. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σημαντικό να είμαστε εγκαίρως στις θέσεις μας. Παρακαλούμε θερμά μην κάνετε αλλαγές στις βάρδιες αν προηγουμένως δεν μας ενημερώνετε, για ευνόητους λόγους.

3) Αν για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να λείψετε, σιγουρευτείτε προηγουμένως για το πρόγραμμα αναχωρήσεων-αφίξεων και πάντα να υπάρχει ένας τουλάχιστον εθελοντής standby.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία όλων. Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας έχουμε κοντά μας

Πέτρος Μπίρης

υπάλληλος Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

κινητό 6977304748

 

last updated Σάββατο 22/8  10:45
*** Ενδέχονται αλλαγές γι’ αυτό ελέγχετε καθημερινά. Θα ενημερώνεστε και τηλεφωνικά και με email αν κάτι αλλάξει
ωράριο

αφίξειςγλώσσεςκατανομή γλωσσών

Μπορείτε επίσης να δείτε, κατεβάσετε, εκτυπώσετε το Πρόγραμμα των Εθελοντών στους χώρους διαμονής κλικάροντας στο σύνδεσμο  Ωράριο εθελοντών χώρων διαμονής ομάδων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ – ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23/8/2015


FINAL-TRAINING-23-AUG

FINAL-GAMES-23-AUG

 

To σημερινό Πρόγραμμα Μετακινήσεων των Ομάδων για τις Προπονήσεις μπορείτε να το δείτε/κατεβάσετε/τυπώσετε κλικάροντας εδώ.

To σημερινό Πρόγραμμα Μετακινήσεων των Ομάδων για τους Αγώνες μπορείτε να το δείτε/κατεβάσετε/τυπώσετε κλικάροντας εδώ.

Last updated Κυριακή 23/8  08:30
*** Ενδέχονται αλλαγές γι’ αυτό ελέγχετε καθημερινά. Θα ενημερώνεστε και τηλεφωνικά και με email αν κάτι αλλάξει
κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ