Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
Έκθεση ερασιτεχνών εικαστικών καλλιτεχνών για την εορταστική περίοδο του Πάσχα, στον χώρο του Παλαιού Τελωνείου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του «Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου» σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου, στην προσπάθεια να αναδειχθεί η δραστηριότητα των τοπικών χειροτεχνών και δημιουργών, διοργανώνει εκθέσεις ερασιτεχνών στον εκθεσιακό χώρο του Πρώην Τελωνείου Νέας Αγχιάλου, για την εορταστική περίοδο του Πάσχα από 18 Απριλίου έως 1/5/2022.

Ο χώρος θα παραχωρείται για διάστημα τριών ημερών σε δύο ή τρεις ερασιτέχνες δημιουργούς, που  θα ορίζονται από την Διεύθυνση Πολιτισμού, λαμβάνοντας υπόψη την ημερομηνία πρωτοκόλλου της αίτησης και την επιθυμητή ημερομηνία που  δηλώνεται σε αυτή. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά ή ιδιοχείρως στην Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Ο σκοπός της διοργάνωσης των εκθέσεων εντάσσεται στην προσπάθεια να δοθεί ευκαιρία στους ερασιτέχνες δημιουργούς να παρουσιάσουν τα έργα τους ώστε να προωθήσουν την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου, να επικοινωνήσουν με το κοινό και να μυήσουν τους νέους στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Τα θέματα των ντόπιων δημιουργών που θα συμμετάσχουν στην έκθεση είναι τα παρακάτω: πρωτότυπες δημιουργίες – κεντήματα, ζωγραφική – αγιογραφία και κατασκευές, φωτογραφία, καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.

 

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά από 14 Απριλίου μέχρι 18 Απριλίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση l.varsamidou@doepap.gr. Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.doepap.gr.

Για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε εδώ: ΑΙΤΗΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ1

 

Η αίθουσα θα παραχωρηθεί με σειρά προτεραιότητας που θα ορίζεται από την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων βάσει πρωτοκόλλου.

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ