Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024
Εγγραφές στο Αθλητικό Kαλοκαίρι 2023.

Το «Αθλητικό Καλοκαίρι» του Δήμου Βόλου είναι και πάλι εδώ! Τα παιδιά Δημοτικού δεν θα μείνουν σπίτι το καλοκαίρι!

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι προετοιμασίες για το αγαπημένο πρόγραμμα των μικρών δημοτών μας. Αθλητισμός, παιχνίδι, ψυχαγωγία πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο διαδεδομένα και αγαπημένα προγράμματα ελεύθερου χρόνου και αναψυχής, για παιδιά της πόλης μας.

Φέτος θα παίζουν με τους φίλους τους αλλά θα γνωρίσουν και καινούργιους. Καθημερινά από τις 8:15 μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι σε 3 δεκαήμερες περιόδους (Δευτέρα έως Παρασκευή), παιδιά ηλικίας 7-12 ετών (1η έως 6η δημοτικού) αθλούνται, έρχονται σε επαφή με διάφορα αθλήματα και πολιτιστικούς χώρους της πόλης μας, παίζουν, διασκεδάζουν.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, κολύμβηση, τένις, υδατοσφαίριση, σκοποβολή, τοξοβολία, παραδοσιακοί χοροί, παιδαγωγικά παιχνίδια , πρώτες βοήθειες, γνωριμία με όργανα της φιλαρμονικής ορχήστρας και πολλά άλλα.

Στα παιδιά θα προσφέρεται  καθημερινά δεκατιανό (σάντουιτς/φρούτο/νερό)

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε το 2004, υλοποιείται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι, -εκτός από τις χρονιές του κορονωϊού-,  έγινε θεσμός, αγαπήθηκε από γονείς και παιδιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την ίδια φροντίδα και μεράκι για τους μικρούς φίλους μας.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ -ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, με το έμπειρο προσωπικό της ( Καθ. Φυσικής Αγωγής ) οργανώνει και υλοποιεί, με την πολύτιμη συμβολή της Δ/νσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, αθλητικών συλλόγων και φορέων της πόλης, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ηλικιακές απαιτήσεις των ομάδων.

Α΄ ομάδα : Α΄, Β΄, Γ΄, Δημοτικού

Β΄ ομάδα : Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ , Δημοτικού

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί ως κάτωθι:

Α΄ περίοδος:  19 – 30 Ιουνίου ,  εγγραφές 12-15  Ιουνίου 

Β΄ περίοδος:  03 – 14 Ιουλίου ,  εγγραφές 20-23  Ιουνίου 

Γ΄ περίοδος:   17 – 28 Ιουλίου , εγγραφές  04-07 Ιουλίου 

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά (χωρίς κριτήρια) που θα γίνουν δεκτά (περιορισμένος αριθμός για κάθε ομάδα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Δ/νσης Αθλητισμού στο κτίριο του Μεταξουργείου (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως) , 3ος όροφος από 09:00-12:00.

Πληροφορίες: Γραφεία Διεύθυνσης Αθλητισμού, Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας Αναπαύσεως – Καραμπατζάκη, τηλ:  2421071770  &  στην σελίδα  www.doepap.gr

Κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, εκτυπώστε και συμπληρώστε.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ