Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
Προγράμματα “Άθλησης Για Όλους” 2018, ώρες και χώροι διεξαγωγής

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, δίνει την ευκαρία στους δημότες να αθληθούν με τον αθλητισμό και να βελτιώσουν το σώμα τους δημιουργώντας παράλληλα ψυχική ευεξία.

Τι ακριβώς είναι τα “Προγράμματα Άθλησης για Όλους”;

Τα “Προγράμματα Άθλησης Για Όλους” όπως καταδεικνύει και το όνομα είναι “κομμένα και ραμμένα” στα μέτρα των δημοτών που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό αλλά και κυρίως για όσους θα ήθελαν και ίσως διστάζουν. Μέσα από προσεκτικά δομημένο ασκησιολόγιο και με την καθοδήγηση έμπειρων και απόλυτα εξιδεικευμένων στο αντικείμενο Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, η εκγύμναση γίνεται ευχάριστα και με τέτοιο τρόπο που θα σας ενθουσιάσει!

Επιπλέον λειτουργούν προγράμματα εκμάθησης Τένις για ενήλικες και για παιδιά τις απογευματινές ώρες στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας (ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν) καθώς και προγράμματα Κυκλικής Προπόνησης (ενδυνάμωση και βελτίωση φυσικής κατάστασης με ασκήσεις) την Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή τις πρωΪνές ώρες.

Ελάτε λοιπόν να αθληθούμε!!! Τις διευθύνσεις των Αθλητικών μας εγκαταστάσεων, μπορείτε να τις βρείτε στο μενού Εγκαταστάσεις του site μας.

kolymvisi-enilikon athlitismostriti-hlikia athlitismospaidi athlitismosgynaika

Κατεβάστε ή εκτυπώστε από τα παρακάτω links:

Αθλητισμός και Γυναίκα

Αθλητισμός και Παιδί 

Αθλητισμός Ενηλίκων 

Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ