Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΕΠΙΛΥΣΗ

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:30 π.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου (Μεταμορφώσεως 1) όπου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ετήσιο σεμινάριο, για όσους σπουδαστές ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα Ελληνικά Μουσικά Πανεπιστήμια, με τίτλο «Το ειδικό μάθημα της αρμονίας για την εισαγωγή στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ειδική μεθοδολογία κι επίλυση». Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού κύκλου «Κυριακάτικά Πρωινά στο Δ.Ω.Β.», του «Χειμωνανθού ΙΙΙ.

Εισηγητής ο Διδάκτωρ του Ιονίου Πανεπιστημίου και καθηγητής Ανωτέρων Θεωρητικών του Δ.Ω.Β. Ανδρέας Μιμαίος

Απευθύνεται σε μαθητές και σπουδαστές τουλάχιστον επιπέδου Γ Ειδικού ή έστω ΙΙΙ Υποχρεωτικού Αρμονίας και οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στη Γραμματεία του Δ.Ω.Β (2421036992).

Βασικός άξονας του σεμιναρίου είναι να εξηγηθεί και να δοθεί στους ενδιαφερομένους και υποψήφιους φοιτητές των Μουσικών Σπουδών μία συγκεκριμένη μεθοδολογία και τεχνική επίλυσης των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ θα «επιλυθούν» και συγκεκριμένα μουσικά αποσπάσματα των θεμάτων αυτών. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί και μία ιδανική ευκαιρία, ιδιαίτερα, για τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ λυκείου για να ωφεληθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους προετοιμάζοντας τους για τις επερχόμενες εισαγωγικές εξετάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

 

 

κεκπα διεκ κεκπα διεκ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ